Metal Fermuar Modelleri

Gündem Yayın: 25 Şubat 2021 - Perşembe - Güncelleme: 25.02.2021 16:25:11
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1368 okunma
Google News

Metal Fermuar Modelleri

Minimum boyu 4 cm olarak tasarlanan metal fermuar modelleri, en çok kullanılan modellerdendir. Diş renklerinde sarı, pirinç tonları, kalay ve oksitli tonlar, bakır ve gold tonlar, açık ve koyu renkler ve klasik olarak siyah tonlar tercih edilir. Eskitme metal kullanılarak tasarlanan bu fermuar modelleri oldukça uzun vadeli bir kullanıma sahiptir.

Metal Fermuar Kullanımı

Çeşitli yükseklik ve genişliğe göre, ölçüm yapılarak tasarlanan metal fermuar modellerinin kullanımını tüm parçalarda görebilirsiniz. Küçük dişli modeller de, büyük dişli modeller de kullanımı oldukça rahat olan modellerdir. Kürsör olarak daha çok demonte kürsörler kullanılır ve fermuarın açma kapama detayları da buna bağlı olarak elde edilir.

Metal Fermuar Fiyatları

Polyester şerit ve özel dokuma şerit kullanılarak tasarlanan metal fermuar modellerinde fiyatlar da her zaman uygunluğu ile ön plana çıkıyor. Sizler de toptan ya da tekli olarak sipariş vermek ve bilgi almak için https://www.ecefermuar.com.tr/metal-fermuarlar adresine bir göz atabilirsiniz. Tüm modelleri kullanmak istediğiniz alana uygun şekilde bulabilirsiniz.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.