MEYDAN’IN MİSAFİRİ SÜNNET ÇOCUKLARI

Gündem Yayın: 05 Eylül 2016 - Pazartesi - Güncelleme: 05.09.2016 13:34:46
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3359 okunma
Google News

 
3 EYLÜL LEBLEBİ VE KÖMÜR FESTİVALİNİN 2. GÜNÜNE SÜNNET ÇOCUKLARI DAMGASINI VURDU. DAHA ÖNCE TAVŞANLI BELEDİYESİ TARAFINDAN SÜNNET ETTİRİLEN ÇOCUKLARIN AİLELERİNE YEMEK İKRAM EDİLDİ, ÇOCUKLARA DA ALTIN TAKILDI, ÇEŞİTLİ HEDİYELER TAKDİM EDİLDİ.

Tavşanlı Belediyesi tarafından 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali kapsamında 37 çocuk sünnet ettirildi.
Sünnet konvoyunun ardından sünnet çocukları ve ailelerine Mavi Ay Düğün Salonu’nda verilen yemek ile etkinlikler Cumhuriyet Meydanı’nda hediye takdimleri ve programlar ile devam etti.

BAŞKAN GÜLER, SÜNNET ÇOCUKLARINA ALTIN TAKTI
Belediye Başkanı Mustafa Güler sünnet çocuklarına birer küçük altın takarken, ayrıca çocuklara bisiklet ve çeşitli hediyeler verildi. 
Festivalin ikinci gününün akşamında Kısıklı Camii Müezzini İlahi Sanatçısı Hafız Bekir Köse Cumhuriyet Meydanı’nda Kur’an-ı Kerim tilaveti ve ilahiler seslendirerek katılımcılara duygu dolu dakikalar yaşattı. Hafız Köse ayrıca 15 Temmuz gecesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın evinin de bulunduğu Kısıklı’da yaşanan demokrasi kahramanlıklarını da Tavşanlılılar ile paylaştı.

ETKİNLİKLERE KATKI SUNAN İŞADAMLARINA GÜLER’DEN TEŞEKKÜR
Gecede bir konuşma yapan Belediye Başkanı Mustafa Güler Tavşanlı’nın Düşman İşgalinden Kurtuluşu ile 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali etkinliklerinin gerçekleştirilmesinde katkı sunan Tavşanlılı işadamlarına teşekkür etti. 
Başkan Güler, “Her yıl geleneksel hale getirdiğimiz sünnet şölenimizi bu sene de gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Siz sünnet çocuklarımızın ailelerine bize başvurup böyle bir hizmeti yerine getirmemize vesile olduğunuz için şükranlarımı sunuyorum. Çocuklarımıza sağlıklı ve başarı dolu bir ömür diliyorum” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.