MEYDAN’A “TRAFİK STANDI” KURULDU

TRAFİK HAFTASI DOLAYISIYLA TAVŞANLI’DA BİLGİLENDİRME AMAÇLI TRAFİK STANDI KURULDU. CUMHURİYET MEYDANI’NDAKİ STANTTA HEM İLÇEDE MOBESE KAMERASINA TAKILAN KAZALAR İZLENEBİLİYOR, HEM DE VATANDAŞLARA BİLGİLENDİRMELER YAPILIYOR.

Gündem Yayın: 11 Mayıs 2017 - Perşembe - Güncelleme: 11.05.2017 17:35:36
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4430 okunma
Google News

 

Trafik Haftası Tavşanlı’da etkinliklerle kutlanıyor. Tavşanlı Belediyesi ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Şoförler ve Otomobilciler Odası işbirliğiyle Cumhuriyet Meydanı’nda bilgilendirme standı açıldı. 
Kaymakam Yüksel Kara, Belediye Başkan Vekili Ali Özden, İlçe Emniyet Müdürü Turgay Temel ve Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Atabay standı ziyaret ederek faaliyetler hakkında bilgi aldı. 
Oluşturulan bu stantta vatandaşlara trafik kuralları hatırlatılırken, Tavşanlı'da meydana gelen trafik kazaları ile kamu spotlarından oluşan video ve fotoğraflar LED televizyonuna yansıtılarak kazalara dikkat çekiliyor. 
Ayrıca alkol gözlüğü takan vatandaşlar, yürürken dengede durmaya çalışarak, aslında alkolün insan hayatını nasıl olumsuz yönde etkilediği test etmiş oluyor. 
Tavşanlı İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik sorumlusu Ali Mert ve Tavşanlı Belediyesi Trafik Şefi Kenan Karakaya vatandaşlara ayrıntılı bilgilendirmeler yapıyor. 
Trafik ekipleri etkinliğe ziyaret eden çocuklara da balon dağıtıyor. 
Trafik standı Cuma günü da açık kalacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.