MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş

Gündem Yayın: 25 Temmuz 2022 - Pazartesi - Güncelleme: 25.07.2022 21:06:40
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
649 okunma
Google News

MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş yaşanan yangın sonrası mesaj yayımladı.

"24 Temmuz Pazar günü saat 18:30 civarında Emet ilçemize bağlı Küreci köyümüzde yaklaşık 270 hektar alanda etkili olan orman yangını 24 saate varmadan kontrol altına alındı. 

Orman Genel Müdürlüğü’nün ve Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü’nün koordinasyonunda diğer kurum, kuruluş ve STK’larımız ile yangınla mücadalede seferber olan gönüllü vatandaşlarımızın insanüstü gayretleriyle kontrol altına alınan yangın söndürme çalışmalarına; 26 Helikopter, 9 Uçak, 78 Arazöz, 8 Dozer 485 Personel ile müdahale edildi.

Emet’e, Küreci köyümüze ve Kütahya’mıza geçmiş olsun dileklerimi tekrar iletiyor;
Koordinasyon çalışmalarını en başından itibaren bizzat takip eden Sayın Kütahya Valimiz Ali Çelik olmak üzere; tek bir ağacı dahi korumak uğruna kendini alevlere siper eden, bir canlıyı daha kurtarmak için yangınlara karşı mücadele veren Mehmetçiğimize, jandarmamıza ve emniyet güçlerimize, tüm kurum, kuruluş, STK ve gönüllü vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum.

Allah, devletimizi ve milletimizi tüm afetlerden korusun. Devletimize zeval vermesin"

MHP Milletvekili Ahmet Erbaş

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.