MHP MİLLETVEKİLİ ADAYI ERBAŞ VE USLU'DAN ZİYARETLER DEVAM EDİYOR

Siyaset Yayın: 01 Haziran 2018 - Cuma - Güncelleme: 01.06.2018 16:38:54
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3096 okunma
Google News

MHP Milletvekili Adayı Ahmet Erbaş ve Tavşanlı adayı Selahaddin Uslu'nun Tavşanlı ziyaretleri bugün de devam ediyor. 

Tavşanlı'da ziyaret ettikleri esnaflardan ve vatandaşlardan büyük teveccüh gören Milletvekili Adayları sorunları dinleyerek tek tek görüşmelerde bulunuluyor. 

Seçim startı ile gerek il merkezinde ve gerek ilçelerde tek tek kurum ve esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Ahmet Erbaş gönül köprüleri kuruyor. 

Ahmet Erbaş ve Selahattin Uslu MHP il ve ilçe teşkilatı ile birlikte önceki gün Tavşanlı'da kurum ve esnaf ziyarti yapmış bugün de yine esnafları ve Cuma pazarında vatandaşlarla sohbet etme ve sorunları dinleme imkanı buldu. 

Erbaş, Kütahya'mızın özlemlerini hak ettiği temsil gücünü ve bölgemizin ihtiyaçlarını biliyoruz. Kütahya ve ülkemiz bir dönüm noktasındadır. Şehrimizin hak ettiği yatırımları alması için bu yol talip olduk" dedi. 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.