MHP BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DR. HASAN HÜSEYİN BALİ

MHP BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DR. HASAN HÜSEYİN BALİ

Siyaset Yayın: 25 Şubat 2014 - Salı - Güncelleme: 25.02.2014 14:01:54
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 3 dk.
7632 okunma
Google News

 

Milliyetçi Hareket Partisi, Tavşanlı Belediye başkanı adayı olarak Dr. Hasan Hüseyin Bali’yi  açıkladı.

 Kütahya Milletvekili Alim Işık’ın da katıldığı Aday Tanıtım Toplantısı’nda konuşan Hüseyin Bali, “  Tavşanlı’da doğup burada okudum ve burada büyüdüm. Üniversiteyi bitirdikten sonra Tıp bölümünü bitirdikten sonra 1993 – 95 yılları arasında değerli büyüğüm ağabeyim Dr. Zeki Atsız bey ile birlikte çalıştım. Kütahya’ya yani ilçemize tayinim olmaması nedeniyle Balıkesir SSK hastanesinde görev aldım. Son 3 yıldan bu yana da Özel bir hastanede Uzman Hekim olarak görev yapmaktayım. Siz değerli hemşehrilerim bizlere görev verdiğiniz takdirde severek hizmet edeceğim.“ dedi .

MHP İlçe başkanı Akın Kaygısız “ Bu bayrağın hiçbir zaman yerde kalmayacağını bu millet göstermiştir. Bizim meclis üyelerimiz içerisinde işadamları , menfaatperesler, arsa simsarları asla olmayacaktır.  Tavşanlı’yı doğru ve dürüstlüğü ile namusu ile yöneteceğimizi ant içiyoruz.” Dedi.

Alim Işık yaptığı adaya tanıtım toplantısında şunları söyledi;

“ Doktorumuz Zeki Atsız’ın adaylığına yapılan itirazlar sonucu yeni adayımızı tanıtmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Tavşanlımıza yıllarca hizmet etmek istemesine rağmen maalesef Adalet Kalkınma Partisi hükümetinin personel yönündeki tasarrufları yüzünden bugüne kadar Tavşanlı’da son dönemde çalışma fırsatı bulamamasına rağmen inşallah bugünden itibaren Tavşanlımıza belediye başkanı olarak hizmet etme şansını yakalamıştır. Kendisine bir kez daha teşekkür ediyoruz.”  Dedi.

Daha sonra Akın Kaygısız Bozkurtlarım dediği il genel meclisi ve belde belediye başkan adaylarını açıkladı; 1. Sıra il genel meclisi adayı Halil Sadım, 2. Sıra Balıköy beldesinden Ali Şenol, 3. Sıra Ahmet Kaygısız, 4. Sıra Yakup Kısa, 5. Sıra Bayram Arslan .

Kuruçay Belediyesi Başkan Adayı Hasan Hüseyin Şentürk (Müdür), Tepecik Belediye başkan adayı İsa Katran , Tunçbilek Belediye başkan adayı Mustafa Düzgün, Balıköy Belediye başkan adayı Abdulkadir Ceylan .

MHP Tavşanlı ilçe teşkilatında Kütahya Milletvekili ve Kütahya Belediye başkan Adayı Alim Işık, MHP  Tavşanlı İlçe başkanı Akın Kaygısız, parti yönetimi, il genele ve belediye meclis adayları, belde belediye başkan adayları, gençlik kolları ve partililer katıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.