Milli Eğitim Müdüründen Başkan Güler'e Teşekkür

Eğitim Yayın: 07 Aralık 2017 - Perşembe - Güncelleme: 07.12.2017 13:54:09
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
2856 okunma
Google News

İlçe Milli Eğitim Müdürü Salim Karaboğa, Tavşanlı Belediyesi ile Milli Eğitim Müdürlüğü’nün uyum içerisinde çalıştığını söyleyerek, bu durumun milli eğitim açısından büyük bir şans olduğunu vurguladı. 
Çoğu yerleşim yerlerinde bu imkanın bulunmadığına işaret eden Müdür Karaboğa, “Tavşanlı Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü aynı ve ortak bir hizmet anlayışı içerisinde çalışıyor. Yerel yönetimlerle işbirliği içerisinde çalışmak bizim için büyük şans. Çoğu yerde bu imkanları bulamayabilirsiniz. Ama Tavşanlı’da Milli Eğitim’in her talebine olumlu yanıt veren bir Belediyemiz var. Bundan dolayı Belediye Başkanımız Mustafa Güler’in şahsında Belediyemizin tüm personeline teşekkür ediyorum. Ne zaman kendilerine ihtiyaç duysak hep yanımızda” dedi.
- “ATIK DURUMDAKI MİLLİ EĞİTİM BAHÇESİ, İLÇENİN KALBİ OLABİLECEK BİR HÜVİYETE BÜRÜNDÜ…” 
Milli Eğitim Müdürlüğü bahçesinin uzun zamandan bu yana atıl durumda kaldığını ve sokak hayvanlarının sığınak yeri haline geldiğini belirten Karaboğa, “Bununla ilgili Başkanımız Mustafa Güler ile görüştüm. O da hemen mimar ve mühendislerini görevlendirerek taleplerimiz doğrultusunda çok güzel bir plan ortaya çıkardı. Yazdan bu yana da hummalı bir çalışmayla tamamlanma aşamasına geldi. Bu çalışma tamamen Belediyemizin bütçesiyle yapılıyor. Ayrıca bahçemiz halkımızın da hizmetine sunulacak bir ortam hüviyetine kavuşuyor. Tavşanlı’nın kalbi olacak bir mekan haline geldi. Bunda en büyük pay, Belediye Başkanımız ve ekibinindir” diye konuştu.
- “BELEDİYEMİZ, TAVŞANLI’DA KURULMASINI PROJELENDİRDİĞİMİZ BİLİM SANAT MERKEZİ’NİN DE EN BÜYÜK DESTEKÇİSİ” 
Tavşanlı’nın ihtiyacı olan üstün yetenekli çocukların eğitim alabilecekleri Bilim Sanat Merkezi’nin oluşturulmasında en fazla katkıyı Tavşanlı Belediyesi’nin sunduğunu kaydeden İlçe Milli Eğitim Müdürü Salim Karaboğa, “Belediye Başkanımız Mustafa Güler, her zamanki gibi bu konuyla da alakadar olacağını söyledi. Yeni bina kazandırılması noktasında Belediyemizle görüştük ve gerekli desteğin verileceği bize iletildi” dedi.
- “OKULLARIMIZIN BAHÇESİ, BİRÇOK İL VE İLÇEDEKİ PARK VE BAHÇELERDEN DAHA GÜZEL OLDU” 
- BU ÇALIŞMALARI MİLLİ EĞİTİM BÜTÇESİYLE YAPACAK OLSAYDIK 13 YILDA ANCA YAPARDIK”
Tavşanlı Belediyesi’nin Okullar Hayat olsun Projesi kapsamında 13 okulun bahçesini çoğu ilde bulunmayan bir alan haline getirdiğini anlatan Karaboğa, “Belediyemizin sayesinde 13 okulumuz eski kimliğinden kurtarılarak çağdaş eğitimin ihtiyaç duyduğu sosyal donatılara kavuştu. Şu an okullarımızın bahçeleri gurur duyulacak düzeye ulaştı. Türkiye’deki pek çok şehirde olmayan park bahçeler düzeyinde... Eğer bunlar Milli Eğitim Bakanlığı’mızın bütçesiyle yapılıyor olsaydı 13 yılda anca yapabilirdik” ifadelerini kullandı.
- “BAŞKANIMIZ MUSTAFA GÜLER, EĞİTİMİ SAHİPLENİYOR”
- BELEDİYEMİZ EĞİTİMİN HER ALANINDA VAR
İlçe Milli Eğitim Müdürü Salim Karaboğa konuşmasını şöyle tamamladı:
“Tüm bunlar gösteriyor ki, Başkanımız eğitimi sahipleniyor ve kucaklıyor. Bundan dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Bu çalışmalar tamamlandığında Milli Eğitim camiası olarak başta Başkanımız olmak üzere tüm destekçilerimiz için ödül töreni düzenleyeceğiz. Öte yandan Belediye Kültür Sarayı’nda sanki kendi salonumuz gibi çalışıyoruz. Konuşmacılar, programlar, sinema ve tiyatro etkinlikleri açısından Belediyemiz daima yanımızda. Kısacası eğitim her alanında Belediyemizi görüyoruz.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.