Mimarlar Odası Tavşanlı Temsilciliği Kuruldu

Editör : Tuna İşleyen

Gündem Yayın: 25 Ocak 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 25.01.2021 10:49:03
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
2082 okunma
Google News

 Mimarlar Odası Tavşanlı Temsilciliği Kuruldu

Mimarlar Odası Tavşanlı Temsilciliği Tavşanlı ilçemize hayırlı olsun.

Mimarlar Odası Tavşanlı Temsilciliği mimarlarından Gizem Eröz,  "Tavşanlı Mimarları olarak bir araya gelmenin; sahip olduğu önemli tarihi dokusu ile gelişmekte olan Tavşanlımız ve mesleğimiz adına çok daha faydalı olacağına karar verdik. 2020 Eylül ayında ilçemizde Mimarlar Odası Tavşanlı Temsilciliği açılması yolunda harekete geçtik.

 Mimarlar Odası Tavşanlı Temsilciliği olarak; şu anda 35 üyemiz ve yaklaşık 15 adet de yeni mezun mimarımız bulunmakta.

Yönetim Kurulumuz; Başkan Gizem Eröz, Mehmet Şirin ve İsmail Uslu, Nazik sevilmiş

Yetkililerimiz; İsmail Çelikten, Oğuz Aydın, Merve Yaşar,

Komisyonlarımız; Melike Gürsoy, Ayşen Ordu, Nazik Sevilmiş,  Halil İbrahim Köroğlu ve Mustafa Gökçe ile oluşmakta olup bunun yanında gönüllü genç mimarlarımız da katkı sağlamaktadır.

  Mevcut olarak Tavşanlı’nın önemli Geleneksel Dokusu ve Eski Eserleri ile Kentsel hafızanın sürdürülebilirliği konusunda bazı çalışmalar içindeyiz. Pandemi koşulları sebebiyle fiziksel anlamda toplanamıyor olsak da internet üzerinden nerdeyse her hafta seminer ve söyleşiler gerçekleştirerek bir araya geliyor , hem Mimarlarımıza hem de Tavşanlımıza faydalı olmak adına Belediyemizin de desteği ile Eski Eser Yapılarda Koruma konularına eğiliyoruz. Bunun yanında Mimarlık mesleği konularında yaşanılan sorunlar ve sorunların çözümüne ilişkin yanıtları da sorarak aramaya ve buldukça çözümlemeye devam ediyoruz.

  Bağlı olduğumuz Mimarlar Odası Bursa Şubesi adına Başkanımız Şirin Rodoplu Şimşek’in önemli desteği ile pandemi dönemine rağmen temsilcilik olma sürecimiz olabildiğince etkin bir şekilde geçti ve geçmeye devam ediyor. Bunun yanında Mimarlar Odası Kütahya Temsilciliği Başkanı Erkan Morkoç’un da bilgi, deneyim ve yöntem konusunda desteğini almaya devam ediyor ve kendilerine teşekkürlerimizi bir borç biliyoruz.

  Mimarlığın kent içinde yaşayan bütün insanları etkileyen bir meslek olması sebebiyle Mimarlar Odası Tavşanlı Temsilciliğimiz Tavşanlımıza hayırlı olsun diyoruz."

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.