Mimarlardan başkan Güler'e ziyaret

Gündem Yayın: 28 Ocak 2021 - Perşembe - Güncelleme: 28.01.2021 16:08:10
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2023 okunma
Google News

MİMARLAR ODASI TEMSİLCİLİĞİ’NDEN ZİYARET  

 

 


Bursa Mimarlar Odası’na bağlı olarak faaliyetlerine başlayan Tavşanlı Mimarlar Odası Temsilciliği Belediye Başkanı Mustafa Güler’i ziyaret etti. İlçede 35 mimar bulunduğunu ve 15 mezun beklediklerini kaydeden mimarlar Tavşanlı’da özellikle tarihi yapılarla ilgilendiklerini belirttiler.
Belediye Başkanı Mustafa Güler, mesleğinin Şehir Plancısı olduğunu hatırlatarak bir çatı altında toplanma kararı alan mimarlara çalışmalarında başarılar diledi. Mesleki tecrübelerini gençlere anlatan Belediye Başkanı Mustafa Güler “Bugün hem üniversitelerin eğitim kalitesi, hemde teknolojik gelişmelerle sektörün önemli gelişim kaydettiğini düşünüyorum. Belediye olarak özellikle ilçemizin tarihi dokusunun korunması yönünde çalışmalarımız var. Dere sokakta başlayan ve proje aşamasında olan sağlıklaştırma projemiz var. Burada siz gençlerden de katkı bekliyoruz. Ayrıca belediye koridorlarımız çok güzel oldu. Halkımızın beğenisini toplayan bir çalışma. Bu tür çalışmaların geliştirilmesi gerekli” diye konuştu  
Tavşanlılı mimarlar Başkan Mustafa Güler’e çalışmalarında başarılar dileyerek desteklerinden ötürü teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.