Minik Mücahit için kampanya

Yaşam Yayın: 07 Kasım 2018 - Çarşamba - Güncelleme: 07.11.2018 15:08:26
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
4452 okunma
Google News

Tavşanlı'da yaşayan Mehmet Ertürk, 6 yaşındaki Fankoni anemisi (ilik yetmezliği) hastası oğlu Mücahit Ertürk için uygun donör arıyor. Ankara Hacettepe'de tedavi süreci devam eden Mücahit Ertürk için Tavşanlı ilçesi Cumhuriyet meydanında (08 Kasım 2018 tarihinde) kan örneği alınacak oğlunun sık sık burun kanamasından dolayı hastaneye giderek hastalığını öğrendiklerini belirten baba Ertürk, insanların ilik naklinden gereksiz korktuğuna işaret ederek, şunları söyledi; 

"İnsanlarımızın kemik iliği denilince akıllarına başka şeyler geliyor. Alınacak olan sadece bir tüp kan, korkulacak bir durum yok. Nakilde de aynen kan olarak veriliyor. Verici bir insan ertesi gün hayatına devam edebiliyor. Herhangi bir sıkıntı olmuyor."
 
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.