Mobil Keçi banyosu

Yaşam Yayın: 07 Haziran 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 07.06.2021 09:14:10
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
1110 okunma
Google News

 Bu da keçilerin banyosu.. Keçilerin banyo yaptığı anlar sevimli görüntüler oluşturduKÜTAHYA - Kütahya'nın Emet ilçesinde, keçi peyniri projesi kapsamında, bölgede tarım ve hayvancılığın geliştirilmesi için getirilen 3 adet mobil keçi banyosu üreticilerin yüzünü güldürüyor.


Emet ilçesinde belediye tarafından çiftçilerin ayağına kadar götürülen mobil küçükbaş hayvan banyolarında, küçükbaş hayvanlar yıkanıp ilaçlanarak hastalıklara karşı korunuyor. Parazit, kene ile mücadelenin yanı sıra hayvan sağlığı için önemli olan mobil keçi banyoları, ilaçlı su ile doldurulduktan sonra hayvanlar tek tek yıkanıyor.Yıllardır su kenarlarında ve yayla çeşmelerinde hayvanlarını yıkayan üreticiler, mobil küçükbaş hayvan banyosunu görünce şaşkınlıklarını gizleyemediler.Uygulamadan memnu olduklarını belirten üreticiler, belediye yetkililerine teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.