Motivasyon Yolculuğum Kitabı çıktı

TUNA İŞLEYEN - GÖRÜNTÜLÜ (

Eğitim Yayın: 09 Nisan 2022 - Cumartesi - Güncelleme: 09.04.2022 12:31:49
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
1825 okunma
Google News

Meral Çakmak’dan "Motivasyon Yolculuğum Kitabı"

               Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde Şeyh Edebali İmam Hatip Ortaokul  Psikolojik Danışmanı Meral Çakmak, Okullarında yürüttükleri Güven (Güçlü ve Erdemli Nesiller) projesi kapsamında sınava hazırlanan öğrencilere yönelik " Motivasyon Yolculuğum" kitabını çıkardı.

Kitap hakkında bilgiler veren Meral Çakmak, "Sınava hazırlanan bir öğrencinin geçtiği durakları tek tek ele alan kitapta öğrenciler "Nasıl ders çalışmalıyım?", "Deneme analizi nasıl yapılır?", " Test çözme teknikleri nelerdir?" gibi pek çok soruya cevap bulabilecekler. "Motivasyon Yolculuğum" kitabında öğrenciler sadece okur değil, doldurmaları gereken çizelgelerle, yeniden yazmaları gereken hikayelerle ve deneme analizleriyle kitabın ve kendi hayatlarının ikinci yazarı oluyorlar." dedi.

Eğitimci Yazar Çakmak, kitabın ikinci baskısı için de hazırlıkların devam ettiğini belirtti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.