Motosiklet hırsızı dedektifler ile yakalandı

Asayiş Yayın: 10 Eylül 2021 - Cuma - Güncelleme: 10.09.2021 11:49:02
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
974 okunma
Google News

Motosiklet hırsızı dedektifler ile yakalandı

 Tavşanlı ilçesinde V. Ö. isimli şahsa ait motosikletin çalınması olayının faili T. K. Jandarma Dedektifleri JASAT ve İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Tavşanlı ilçesi Beyköy Mahallesinde ikamet eden V. Ö. isimli şahsa ait motosikletin çalınması olayı ile ilgili olarak Kütahya İl Jandarma Komutanlığına emrinde görevli Jandarma Dedektifleri JASAT ve Tavşanlı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde, olayın failinin Tavşanlı ilçe merkezinde ikamet eden T.K. isimli kişi olduğu tespit edilmesi üzerine saat 18.30'da gözaltına alındı. Ekipler tarafından yapılan arama neticesinde motosiklete ait parçalar ve motosiklet ele geçirildi. Ele geçirilen motosiklet sahibine teslim edildi
Olayın şüphelisi T.K. hakkında adli işlem başlatıldı.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.