Moymul'da Fener Alayı

Tuna İŞLEYEN - GÖRÜNTÜLÜ

Gündem Yayın: 20 Mayıs 2022 - Cuma - Güncelleme: 20.05.2022 11:51:38
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1143 okunma
Google News

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramında Eskişehir Bandosu ile Fener Alayı

 

 

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde Eskişehir bandosu eşliğinde 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Fener Alayı düzenlendi.

Tavşanlı’da Moymul Yetişenler Derneği tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Fener Alayı etkinliği büyük coşkuyla gerçekleştirildi. 

 


Moymul Mahallesi’nde gerçekleştirilen Fener Alayı programına Eskişehir Bandosu eşiliğinde ve Süslü namı ile bilinen şehir içi dolmuş şoförlerinden, şoförler odası yönetiminden Nurettin Aydın'ın süslü aracı ile Belediye Başkanı Mustafa Güler, eşi Birsen Güler, CHP İlçe Başkanı Fisun Aktakka Yıldız, İyi Parti ilçe başkanı Uğur Öğüt de katıldı.

Eskişehir Bandosu kurucularından ve şefi Ali Ulusoy, davet üzerine geldiklerini, misafirperverliklerinden dolayı çok memnun olduklarını ifade etti. 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.