Muharrem Baş ANAP Tavşanlı ilçe Başkanı Oldu

Tuna İşleyen GÖRÜNTÜLÜ

Siyaset Yayın: 09 Nisan 2021 - Cuma - Güncelleme: 09.04.2021 16:14:26
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
3422 okunma
Google News

Anavatan Partisi Tavşanlı İlçe Başkanlığına Muharrem Baş Seçildi. 
ANAP Tavşanlı İlçe Başkanlığı 1. Olağan Kongresi parti binasında yapıldı. Gerçekleştirilen Kongrede Muharrem Baş ilçe başkanlığına seçildi. 

Tavşanlı ANAP parti binasında yapılan ilçe kongresine, il başkanı Halil Bilgiç, Covit 19 hastası olduğu için katılamadı.

Kadın kolları başkanı Hediye Yiğit yaptığı konuşmada, “ Anavatan Partisi Kütahya İl Başkanlığımızca ilçe kongrelerimize başladık. İlk 1. Olağan kongremizi Kütahya Merkez ilçe başkanlığımızda yaptık, mazbatamızı aldık. Merkez İlçe Başkanımız Ali Özdenses oldu. 2. İlçe kongrelerimizi de   Tavşanlı'da gerçekleştirdik.  Başkanlarımıza ilçe başkanlıkları hayırlı ve uğurlu olsun. Önümüzdeki günlerde Altıntaş ve Aslanapa ilçelerimizde kongreleri yaparak. 5. İlçe’mizi de Gediz de kurma çalışmaları devam etmektedir. Ramazan Bayramına kadar ilçe kongrelerimizi bitirip bayramdan sonra da İl kongremizi gerçekleştireceğiz. Teşkilatlarımız Kütahya' ya hayırlı ve uğurlu olsun.” diyerek kongrenin hayırlı olması temennisinde bulundu.

 ANAP İl Başkan yardımcısı Ali Rıza Doğan, Kadın kolları başkanı Hediye Yiğit’in katıldığı kongre covit 19 tedbirleri kapsamında gerçekleşti.
Bu hareketin kutlu bir hareket olduğunu ifade eden Tavşanlı ANAP ilçe başkanı Muharrem Baş, “Amacımız Anap Bayrağını Tavşanlı’da yeniden dikebilmektir.  Bugün burada Anavatan Partisi Tavşanlı 1. olağan kongresi için bir araya geldik. Pandemi nedeniyle  kalabalık olmasından kaçtık, sadece delege ve yönetim kurulu ile kısa ve öz bir kongre yapalım istedik. Bana bu görevi layık gören Anavatan partisi Kütahya il başkanımız sayın Halil Bilgiç teşekkür ederim. Kendisi karantinada olması nedeniyle  aramızda bulunamadılar. Kendisine buradan şifalar diliyoruz.  Kısaca kendimi tanıtmak istiyorum ; ben Muharrem Baş.  Kütahya Tavşanlı Anavatan  Parisi İlçe Başkan Adayıyım aslen Tavşanlı Gümüşyeni köylüyüm  24 yaşındayım.  Benimle birlikte bu görevi kucaklayan ilçe teşkilatına ve üyelerimize teşekkür ediyorum . Bugünden itibaren Tavşanlı' da yapacağımız çalışmalar ile Tavşanlı Anavatan Partisi teşkilatımızı çok iyi bir seviyeye çıkarmak için yönetim kurulumuzca canla başla çalışacağız. İşimiz çok yolumuz uzun. Tavşanlı Kütahya'nın en büyük ilçesi bu yüzden Tavşanlı 'ya laik bir teşkilat olmaya çalışacağız. Kongremizin Tavşanlı ilçe teşkilatına Tavşanlı'ya ve Kütahyamıza hayırlı olmasını diler katılımlarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Halka hizmet hakka hizmet.” dedi.

Kütahya Tavşanlı İlçesi 1. Olağan Kongresi İlçe Başkan Adayı Muharrem Baş Yönetim kurulu asil adaylar, Yılmaz Sezer, Murat Kaygısız, İsmail Soyaslan, Hasan İlden, Hakan Uyar isimlerinden oluştu. 

Yönetim kurulu yedek listesinde ise Halil Baş, Ali Korkmaz, Hakkı Korkmaz, Mehmet Altınok, Ali Erden’den meydana geldi.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.