Muhtar'dan Öğrencilere Kitap

Çocuk Yayın: 23 Kasım 2017 - Perşembe - Güncelleme: 23.11.2017 13:15:01
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4372 okunma
Google News

Kütahya'nın Tavşanlı Ada Mahallesi Muhtarı Halil Oral, öğrencilere hediye kitap projesi ile örnek oldu.

Ada Mahallesi Muhtarı Halil Oral, mahallesinde organize ettiği kitap kampanyası ile temin ettiği 200 hikaye kitabını mahallede bulunan Fevzi Paşa İlkokulu'ndaki öğrencilere dağıttı.

Muhtar Halil Oral, proje hakkında gazetecilere yaptığı açıklamada, "Ada Mahallesi muhtarlığı olarak, sosyal ve kültürel yönden mahallemizin kalkınması adına çocuklarımıza birer kitap hediye ederek destek vermek istedik. Geçtiğimiz günlerde 'Dünya Çocuk' günüydü. Bu kapsamda da çocuklarımıza birer kitap hediye ederek onlara okuma alışkanlığı kazandırmak istedik. Toplamda 200 kitap hediye ettik. Çocuklar bunları öğretmenleri aracılığı ile birbirleriyle takas edecekler ve her öğrenci böylece 200 kitap okumuz olacak. Ada Mahallesi Muhtarlığı olarak bu güne kadar 39 sosyal projeye imza attık. Muhtarlık olarak üzerimize düşen görevleri yerine getirmeye çalışıyoruz" diye konuştu

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.