MUHTAR ÖZLÜ AYVALI KÖYÜNE SERVİS KOLAYLIĞI SAĞLADI

Gündem Yayın: 12 Ekim 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 12.10.2020 17:04:04
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
1431 okunma
Google News

MUHTAR ÖZLÜ AYVALI KÖYÜNE SERVİS KOLAYLIĞI SAĞLADI

 

Ayvalı köyünün uzun zamandır yaşamış olduğu  ilçe  merkezine gidiş geliş servis aksaklığı köy muhtarlığının girişimleri ile giderildi. 
Ayvalı Köyü Muhtarı Yakup Özlü  yapmış olduğu açıklamada , “Aksaklık yaşadığımız Tavşanlı servis saatleri ve yetersiz servis arabası nedeniyle sıkıntı yaşayan köylülerimizin sıkıntılarını çözmek amacı ile  uzun zamandır görüştüğümüz FİLİZ DOLMUŞ Kooperatifi ile anlaşmış ve resmiyeti bitirmiş durumdayız. Şimdi son aşama olan köy içi ve Tavşanlı güzergahları ve saatleride netleştirdikten sonra en yakın zamanda AYVALI köyümüzden dolmuşlar belirli saatlerde Tavşanlı arası ulaşımını sağlamaya başlayacaktır. Servis saatleri ve güzergah bu hafta sonuna kadar belirlenecek” dedi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.