Muhtarlar Günü Tebrik Mesajı

Gündem Yayın: 19 Ekim 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 19.10.2020 11:44:13
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2564 okunma
Google News
1829 yılından günümüze yenilenerek aktarılmış köklü geçmişiyle demokrasinin ilk adımı, vatandaşın çaldığı ilk kapı olan muhtarlarımız yerel yönetimlerin vazgeçilmez bir parçasıdır. 
 
Seçildikleri köy ve mahallelerde vatandaşın sorunlarını birinci ağızdan dinleyip en iyi bilen, sorunların çözümünde, taleplerin yerine getirilmesinde ve takibinde aktif rol üstlenen muhtarlarımız devletimizin sahadaki gözü ve kulağıdır. 
 
Seçildikleri yerlerde vatandaşın taleplerini ilgili kurum ve kuruluşlara aktarmanın yanı sıra asayiş, sağlık, eğitim gibi birçok alanda da hizmet veren muhtarlarımız kamu kurumları ile vatandaş arasında bir köprü, bir kamu görevlisidir. 
 
Muhtarlarımızın bugün hizmet standartları geliştirilmiş, vatandaşların taleplerini ilgili kurumlara aktarmada ve yerine getirmede önemli imkanlara kavuşmuşlardır. Bunun en önemli nişanesi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın muhtarlara verdiği önemdir. 

Bu vesileyle tüm muhtarlarımızın “Muhtarlar Günü”nü tebrik ediyor; görevlerinde başarılar diliyorum. 
 
Ali ÇELİK
Kütahya Valisi
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.