Muhtarlardan Zeytindalı Harekatına Tam Destek

Gündem Yayın: 31 Ocak 2018 - Çarşamba - Güncelleme: 31.01.2018 10:22:43
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2600 okunma
Google News

Muhtarlardan Zeytindalı Harekatına Tam Destek

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde Muhtarlar Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) "Zeytin Dalı Harekatı"ne destek olmak amacıyla gönüllü askerlik için başvuru yaptı.

Tavşanlı  Muhtarlar Derneği Başkanı Yusuf Çelebi, askerlik şubesi önünde yaptığı açıklamada, Zeytin Dalı Harekatı'nda verilecek her türlü göreve hazır olduklarını söyledi.

 

Türk bayrağının, ezanın ve hilalin, milletin omuzları üzerinde yükselmeye devam edeceğini vurgulayan Çelebi, " Tavşanlı Muhtarlar Derneği olarak ulusal güvenliğimizi korumak amacıyla devletimizin aldığı kararın arkasındayız ve destekliyoruz. Zeytindalı harekatı meşru müdafa hakkımızdır. Bu harekat meşrudur ve uluslararası hukuka uygundur. Terör unsurlarına yönelik Zeytindalı harekatına destek için buradayız. Terörler mücadelede 15 Temmuz hain darbe gişiminde şehitlik mertebesine ulaşan, kanlarını, canlarını feda eden bütün aziz şehitlerimize rahmet anarken kahraman gazilerimiz minnetle saygılarımızla anıyoruz. Türk Silahlı kuvvetlerimize üstün başarılar dileriz. Ümmetimiz, milletimiz sağ olsun, Allah bu millete zeval vermesin." diye konuştu.

Tavşanlı Köy ve Mahalle Muhtarları Dernek yönetimi ve muhtarlar, dilekçelerini şubeye verdi.

 

Daha sonra muhtarlar Tavşanlı Jandarma Merkez Karakoluna ziyarette bulundular.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.