MÜNEVVER NAYİR ‘BURS KAHVALTISI’NA KATILDI

Yaşam Yayın: 15 Ocak 2017 - Pazar - Güncelleme: 15.01.2017 10:45:40
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
3426 okunma
Google News


Kütahya Güçlü Kadınlar Derneği tarafından öğrenciler yararına kahvaltı programı düzenlendi. 

Mr. Tom's Coffee’deki burs kahvaltısına, Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir’in eşi Münevver Nayir, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu’nun eşi Aysel Saraçoğlu, İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik’in eşi Birgül Çevik, Güçlü Kadınlar Dernek Başkanı Nurcan Duygu, Kişisel ve Kurumsal Gelişim Uzmanı/Yazar Rukiye Orhan, Güçlü Kadınlar Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.  

Düzenlenen kahvaltıdan elde edilen gelirle 5 öğrenciye burs verileceğini aktaran Güçlü Kadınlar Derneği Başkanı Nurcan Duygu, “Geçen sene akşam eğlencesi düzenlenmiş, elde edilen gelirle yıl içerisinde 8 öğrenciye burs vermiştik. Ancak bu sene yaşanan olumsuz olaylar nedeniyle programımızı kahvaltı olarak belirledik. Kahvaltı programından elde edilen gelirle de 5 öğrenciye burs sağlayacağız” dedi.

Güçlü Kadınlar Derneği Başkanı Nurcan Duygu daha sonra katılımcılara sunum eşliğinde dernek faaliyetleri, kuruluş amacı ve projeleri hakkında bilgiler verdi. 

Güçlü Kadınlar Derneği’ni tebrik eden Münevver Nayir, “Yaşanılan tüm sorunlar eğitimsizlikten kaynaklanıyor. Bu yüzden her biri bizim geleceğimiz olan öğrencilerimiz için düzenlenen bu kahvaltı son derece önemli ve anlamlı. Burs verdiğiniz her öğrencinin hayatına dokunuyor, ülkemizin geleceğine yatırım yapıyorsunuz. Geleceğimizin mimarı olan çocuklarımız için elimizden gelen her şeyi fazlasıyla yapmalıyız" dedi.

Kişisel ve Kurumsal Gelişim Uzmanı/Yazar Rukiye Orhan da programda ‘'Hayatı Keşfet' başlıklı sunum yaptı.

Sunumunu görsellerle renklendiren Orhan, "Hayatımızda hep doğum, ölüm, stres, kaygı, öfke, ağlamak, gülmek, sevmek, nefret etmek, sınavlar, kazançlar, kayıplar gibi anlar var. Bunların sadece kendimiz için değil, herkes için var olduğunu anlarsak, nedenlere takılmaz, nasıllar ile çözümler üretiriz" dedi. 

Program, soru - cevap kısmının ardından sona erdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.