MURAT GAZİ SOSYAL TESİSLERİ YENİLENİYOR

MURAT GAZİ SOSYAL TESİSLERİ'NİN KULLANILMAYAN ÜST KATININ AKTİF HALE GETİRİLMESİ VE VATANDAŞLARIMIZA KIŞ DÖNEMİNDE DE HİZMET SUNULMASI ADINA ÇALIŞMA BAŞLATILDI. BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA GÜLER'İN TALİMATIYLA BAŞLATILAN ÇALIŞMALAR 2017'İN SONUNDA TAMAMLANACAK.

Yaşam Yayın: 05 Ekim 2017 - Perşembe - Güncelleme: 05.10.2017 19:03:30
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
5616 okunma
Google News

MURAT GAZİ SOSYAL TESİSLERİ YENİLENİYOR

Tavşanlı halkından tam not alan Murat Gazi Sosyal Tesisleri'ni güçlendirmek, hizmet kalitesini üst seviyeye taşımak adına Belediye Başkanı Mustafa Güler'in talimatıyla çalışma başlatıldı.
Özellikle kış döneminde halkın ihtiyaçlarına cevap verebilmek adına tesisin fiziki yapısında değişiklikler yapılacak.
Kullanıma kapalı olan üst kat hem genişletilecek hem de tost, hamburger gibi atıştırmalık yiyecek hazırlamak adına mutfak bölümü yapılacak. Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkanı Mustafa Güler, bu yaz yaklaşık 250 bin kişinin bu tesiste hizmet aldığını hatırlatarak " Murat Gazi Parkımızı elden geçirerek kendi bünyemizde TAGTAŞ kanalıyla halkımızın hizmetine sunduk. Sosyal Tesisimiz büyük bir ilgi gördü. Geçen 5 aylık yaz döneminde özellikle akşam saatlerinde boş sandalye bulunamaz oldu. Gurbetçilerimizden çok güzel dönüşler aldık. Yaptığımız istatistiğe göre Mayıs - Eylül dönemi arasında yaklaşık 250 bin kişi buraya gelerek hizmet almış. Bu durum karşısında tesisimizin kış döneminde de beklentilere cevap verebilmesi, şuan kullanmadığımız üst katının aktif hale gelebilmesi adına çalışma başlattık. Tesisin sol tarafındaki tuvaletleri yıkacağız. Teras ile birlikte üst kat dahil genişleme olacak. Merdiveni içeriye alarak her iki alanı da canlı tutacağız. Mutfak yaparak tost, hamburger, kahvaltı gibi menüler ekleyerek halkımıza geniş bir yelpazede hizmet sunacağız" dedi
Diğer taraftan çalışmalar kapsamında Sosyal Tesisin çatısı söküldü ve yüklenici firma tarafından şantiye kuruldu. İnşaatın kabası Kasım ayında bitirilecek. Ardından hızlı bir iş takvimiyle Murat Gazi Sosyal Tesisleri 2018'de yenilenmiş yüzüyle misafirlerimize hizmet vermeye başlayacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.