Mustafa Güler bacaların temizlenmesi konusunda uyardı

Gündem Yayın: 03 Ekim 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 03.10.2020 10:26:32
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1457 okunma
Google News

Mustafa Güler bacaların temizlenmesi konusunda uyardı
Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler ve Başkan Yardımcısı İsmail Aka, İtfaiye Amirliği'ni ziyaret ederek burada çalışan itfaiye erlerinin  haftasını kutladı.
Geçtiğimiz yıl çeşitli kategorilerde toplam 229 yangına müdahale edildiğini söyleyen Başkan Mustafa Güler, itfaiye ekiplerinin 20 trafik kazasında kurtarma görevi üstlendiğini belirterek yapılan görevin önemine değindi.
Başkan Güler mesajında "1714 yılında Tulumbacılar adıyla Yeniçeri Ocağı’na bağlı olarak kurulan ve sürekli değişime uğrayarak 209 yıl süren askeri kimliğinden sonra 25 Eylül 1923'de çıkarılan kanunla belediyeler bünyesine dahil edilen itfaiyecilik, çok köklü ve eski bir teşkilattır. Bu noktada 7 gün 24 saat görevinin başında olan itfaiye personelinin İtfaiye Haftasını kutluyorum. Buradaki görevimizi layıkıyla yerine getirmeye devam edeceğiz" dedi
Bu arada yaklaşan kış mevsiminden ötürü baca temizliğine dikkat çeken Başkan Mustafa Güler "Sonbahardayız ve önümüz kış. Yaşanan yangınların önemli sebeplerinden biride bacalar. Vatandaşlarımız en kısa sürede itfaiyemize başvuru yaparak bacalarını temizletsin. Bu konunun önemini halkımıza hatırlatmak istiyorum" ifadelerini kullandı

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.