Mustafa Güler maaşını bağışladı

Gündem Yayın: 31 Mart 2020 - Salı - Güncelleme: 31.03.2020 15:09:27
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1753 okunma
Google News

Mustafa Güler maaşını bağışladı

 

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN BAŞLATTIĞI MİLLİ DAYANIŞMA KAMPANYASINA BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA GÜLER DE KATILDI. BAŞKAN GÜLER, BİZ BİZE YETERİZ SLOGANIYLA BAŞLATILAN KAMPANYAYA BİR MAAŞINI BAĞIŞLADIĞINI DUYURDU.

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında alınan tedbirlerden dolayı mağdur olan vatandaşlar için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası'na maaş desteğinde bulundu.
Başkan Güler sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, milletin birliği ve beraberliği için Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısına uyarak bir aylık maaşını Milli Dayanışma Kampanyası'na bağışladığını bildirdi.
Belediye Başkanı Mustafa Güler, "Dünyanın ve ülkemizin zor günler geçirdiği şu günlerde Çanakkale ruhunu yeniden ihya amacı ile Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde başlatılan Milli Birlik ve Dayanışma Kampanyası’na (Biz Bize Yeteriz) sloganıyla bir maaşlık katkı ile destek veriyorum” ifadelerini kullandı.

 
 
 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.