MUSTAFA YILDIZDOĞAN DUMLUPINAR İLÇESİNİ SALLADI

Gündem Yayın: 28 Ağustos 2016 - Pazar - Güncelleme: 28.08.2016 12:54:22
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
3656 okunma
Google News

MUSTAFA YILDIZDOĞAN DUMLUPINAR İLÇESİNİ SALLADI

 


Sanatçı Mustafa YILDIZDOĞAN Dumlupınar ilçesinde vermiş olduğu konser ile Dumlupınar ilçesini adeta beşik gibi salladı. “ÖLÜREM TÜRKİYEM” Türküsünü gelen istek üzerine defalarca okuyan ünlü sanatçı Mustafa Yıldızdoğan 30 Ağustos Zafer bayramı ve Kütahya’nın düşman işgalinden kurtuluşu etkinliklerine adeta damgasını vurdu.

Dumlupınar Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen 30 Ağustos Zafer bayramı ve Kütahya’nın düşman işgalinden kurtuluşu etkinlikleri, çerçevesinde ünlü sanatçı Mustafa Yıldızdoğan 27 Ağustos Cumartesi günü ANIT Meydanında demokrasi ve zafer konseri adı altında Dumlupınarlılarla unutulamayacak bir gece yaşattı.

DUMLUPINAR ANIT Meydanı'nda düzenlenen demokrasi ve zafer konseri ile ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkanı Niyazi TEZCAN, “27 AĞUSTOS CUMARTESİ Akşamı sanatçı MUSTAFA YILDIZDOĞAN Dumlupınarlı hemşerilerimize gerçekten unutulmayacak bir gece yaşattı. Birbirinden güzel Türküleri ile adını hemşerilerimizin kalbine altın harfler ile yazan sanatçı YILDIZDOĞAN’a gerek şahsım, gerekse ilçe hemşerilerimin adına teşekkür ederim. ” Şeklinde bir açıklama yaptı.

“ÖLÜREM TÜRKİYEM” Türküsü ile konserine başlayan sanatçı Mustafa Yıldızdoğan daha sonra kısa bir konuşma yaparak Dumlupınar Belediye Başkanı Mustafa TEZCAN ile kaymakamı Menderes TOPÇUOĞLU kendisini Dumlupınar sakinleri ile bir araya getirdiği için teşekkür etti.
Yaşanan darbe girişiminin ardından milletin bir ve beraber olarak tepkisini günlerdir meydanlarda verdiğini kaydeden Mustafa Yıldızdoğan, “Bu millet ne yaptı? Bir oldu, beraber oldu. Onun için başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyefendi’ye bir vatandaş olarak can-ı gönülden teşekkür ediyorum. Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’a dik durduklarından dolayı teşekkür ediyorum. Ama demeden, fakat demeden, çünkü demeden darbeye karşı olduğunu ve hükümetin yanında olduğunu ortaya koyan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye can-ı gönülden teşekkür ediyorum. Darbeye karşı olduğunu açıkça ifade eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na teşekkür ediyorum. Ve en güzel teşekkür, eline bayrağı alıp tankın karşısına geçen, milli mücadelede olduğu gibi Nene Hatunlarımız, Şerife Analarımız yani hanımefendilerimiz, analarımız, bacılarımız en güzel teşekkür size ait. Topal Osman, Sütçü İmam olup düşmanın karşısına gerilen bütün beyefendilere can-ı gönülden teşekkür ediyorum. Yüce Türk milletine teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.
Mustafa Yıldızdoğan 15 Temmuz tarihinde itibaren tüm Türkiye'de meydanlarda çalan "Ölürüm Türkiyem" şarkısını yaklaşık Dumlupınar sakinleri ile birlikte söyledi. Sanatçı YILDIZDOĞAN konserinde sırası ile  “Leyli Güzel, Bağbuğlar Ölmez, Dayanamıyorum, Ak O Saçları, Bizim Memleket, Şehitler Ölmez ve Yandı Yürekler Yandı gibi sükse şarkılarını da okuyarak, ilçe halkına nefis bir müzik ziyafeti çekti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.