Oda ve Borsa Başkanları Kütahya'da

Ekonomi Yayın: 16 Eylül 2016 - Cuma - Güncelleme: 16.09.2016 12:30:35
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3570 okunma
Google News

Kütahya ve ilçeleri oda ve borsa müşterek toplantısı, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun katılımıyla, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası'nda (KUTSO) gerçekleştirildi.

Toplantıya, Kütahya, Gediz, Simav, Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odaları ile Kütahya Ticaret Borsası, başkanları, yönetim kurulu ve meclis üyeleri, TOBB Kütahya Kadın ve Genç Girişimci Kurulları başkan ve üyeleri katıldı.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, toplantıya katılan üyelerin sorunlarını dinleyerek, çözüm önerileri konusunda görüşlerini aktardı.

15 Temmuz sürecinde oda borsa camiasının önemli işler yaptığını anlatan Hisarcıklıoğlu, "Benim oda borsa başkanlarımdan Allah razı olsun. Allah bizi büyük bir felaketten korudu. Vatandaş olarak millet olarak gövdenizi ortaya koydunuz. Türkiye'de ilki yapmış olmak camiamıza yakışırdı. Aileye yakışan bir iş yapıldı" dedi.

Hisarcıklıoğlu, hemen ekonomiye dönülmesi gerektiğini, devletin tüm organlarının kim çivi çakıyorsa, kim bu ülkenin geleceğine yatırım yapıyorsa destek olması gerektiğini söyledi.

Oda ve borsa başkanlarına seslenen Hisarcıklıoğlu, "Sizler mesleğinizin kanaat önderlerisiniz. Burada para bulamazsın. Birincisi cepten para gider. İkincisi hanım şikayet eder. İki gün evde yatmazsın. İş ortağın şikayetçi olur. Arkadaşların şikayetçi olur. Başkanlık bu. Buna niye katlanıyorum. Silah zoruyla katlanmıyoruz. İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır. Bu makamlar hizmet için fırsat. Gerçek dünyada sınıfı geçebilmek için bir fırsat. Elimizde bu fırsat varken, insanlara en faydalı şekilde çalışmamız lazım" diye konuştu. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.