ÖĞRENCİLERDEN ASKERLERE YILBAŞI KARTPOSTALI

Gündem Yayın: 26 Aralık 2016 - Pazartesi - Güncelleme: 26.12.2016 10:11:30
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
3625 okunma
Google News

ÖĞRENCİLERDEN ASKERLERE YILBAŞI KARTPOSTALI

Kütahya’nın Tavşanlı İlçesinde öğrenciler doğuda görev yapan güvenlik güçleri için yeni yıl tebrik kartı hazırladı.

Tavşanlı Arslanbey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Türkiye’de son günlerde yaşanan şehit haberlerine karşı askerlere moral olabilmek amacıyla Sarıkamış ve doğuda görev yapan askerlere yılbaşı kartpostalları hazırladılar.

Tavşanlı Arslanbey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Halil Muslu, askerler için hazırladıkları yılbaşı kartpostalları projesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Öğrencilerinin medya ve haberlerden öğrendikleri şehit haberleriyle çok üzüldüklerini kaydeden Muslu, “Öğretmenlerinin nezaretinde bizlere geldiler, biz de askerlerimiz için ne yapabiliriz diye düşündük. Öğrencilerimiz, yılbaşının yaklaşması nedeniyle Sarıkamış ve doğuda görev yapan askerlerimiz için yılbaşı kartı göndermek istedi, biz de uygun gördük. Sarıkamış’ta 102 yıl önce donarak şehit olan yaklaşık 90 bin askerimiz var, bunun da unutulmasını istemedik. Öğrencilerimiz, orada bulunan birliğe de yılbaşı kartı göndermek istedi, biz de onay verdik.” açıklamasında bulundu. İstekli olan öğrencilerin yılbaşı kartlarına kendi duygu ve düşüncelerini yazdıklarını belirten Muslu, “Biz de bunları doğuda görev yapan askerlerimize göndereceğiz, onlara bir nebze moral olmaya çalışacağız.” diye konuştu.

“HİSLERİMİZİ ASKERLERİMİZE ULAŞTIRMAK İSTEDİK”

Tavşanlı Arslanbey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Adalet Meslek Bölümü öğrencisi Özge Türkekul, son dönemde yaşanan olaylar nedeniyle görev yapan askerlerin morale ihtiyacı olduklarını düşündüklerini söyledi. Öğretmen ve okul müdürü Halil Muslu ile birlikte yılbaşı kartı projesi hazırladıklarını anlatan Türkekul, “Şuan görev yapan askerimize destek olmak amacıyla duygularımızı ifade eden küçük küçük kartpostallar hazırladık. Bizim yaptıklarımız askerimiz için yeterli olmayacaktır. Ama bu zorlu mücadelede hislerimizi onlara ulaştırmak istedik. İnşallah başarılı olabilmişizdir.” dedi. Adalet Sınıfı öğrencilerinden Serkan Koyulmuş, yaşanan terör olayları nedeniyle askerlere moral olabilmek için yılbaşı kartı projesi hazırladıklarını söyledi. Şehit haberlerinin kendilerini derinden etkilediğini açıklayan Koyulmuş, “Memleketimizin dört bir yanında bayrak ve millet için savaşan askerlerimize küçük de olsa moral vermek istiyoruz.” diye kaydetti. Şükran Kahraman, içinde bulunduğumuz dönemde, askerlerimize moral vermek için yılbaşı kartı projesini hazırladıklarını aktardı. Kahraman, “Her zaman askerlimizin yanında olduğumuzu htirmek istiyoruz.” açıklamasında bulundu. Mustafa Erhan Gökçe, “Biz bu projeyi asker abilerimizin yalnız olmadığını belirtmek için yaptık.” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.