Öğrencilere Uygulamalı Ders

Eğitim Yayın: 28 Mayıs 2016 - Cumartesi - Güncelleme: 28.05.2016 16:47:54
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3746 okunma
Google News

Kütahya  Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ)  Domaniç Meslek Yüksekokulu (MYO) Lojistik ve İşletme Bölümü öğrencileri, Lojistik ve Üretim Yönetimi Dersleri'ni,  Kütahya Seramik'te uygulamalı olarak tamamladılar.

ÇDomaniç MYO Yönetim ve Organizasyon Bölüm Başkanı Öğretim Görevlisi  Yasemin Durmaz tarafından organize edilen teknik gezi kapsamında gerçekleştirilen uygulamalı ders programında öğrenciler,  Kütahya Seramik yetkililerine dersler kapsamında öğrendikleri teorik bilgilerin nasıl uygulamaya konulduğuna yönelik sorular yönelttiler.

NG  Kütahya Seramik Üretim tesislerini dikkatle inceleyen öğrenciler, "Bir Dünya Markası olan NG  Kütahya Seramik'te bulunmaktan, NG  Kütahya Seramik tesislerini öğrendiğimiz dersler kapsamında inceleme ve uygulamalarını görmekten son derece memnunuz. Bizler için büyük fırsat oldu. Derslerimizde gördüğümüz süreçleri, uygulama da nasıl işlediğini gördük. Üretimin, sevkiyatın, lojistiğin, kalitenin ne anlama geldiğini ve önemini uygulamalı ders olarak gördük. Çok şeyler öğrendiğimizi düşünüyoruz. Ufkumuzu açan bir teknik gezi ve uygulamalı ders oldu" diye konuştular. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.