ÖĞRENCİLERİMİZ ERASMUS+ STAJI İÇİN ALMANYA’DA

Eğitim Yayın: 24 Ekim 2018 - Çarşamba - Güncelleme: 24.10.2018 14:42:49
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2863 okunma
Google News

 

 

 

ÖĞRENCİLERİMİZ ERASMUS+ STAJI İÇİN ALMANYA’DA…

Tavşanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Mobilya ve İç Mekân Tasarımı Alanı öğretmeni Gökhan ALAN tarafından hazırlanan “ İstahdama Giden 3 Boyutlu Yol ‘’ adlı öğrenci projesi ile; Mobilya İç Mekân Tasarımı Alanından 7 öğrenci ve 1 refakatçi öğretmen nezaretinde Avusturya’nın Viyana şehrinde eğitimlerini tamamladılar. Projemizin ikinci hareketliliği ile de;  Metal Teknolojisi ve Makine Teknolojisi alanından toplam 10 öğrenci ve 2 refakatçi öğretmen nezaretinde Almanya’da 3 hafta süresince eğitim alacaklardır. Öğrencilerimiz; geleceğin sanayi devrimi olarak adlandırılan ve hızla yaygınlaşan 3 Boyutlu yazıcılarla baskı alma ( Katmanlı Üretim Teknikleri ) ve 3D Tasarım (CAD) konusunda uygulamalı eğitim ve bu alanda faaliyet gösteren işletmelerde staj yapma fırsatı yakalamış olacaklar.

Projemiz ile, öğrencilerimizin mezuniyet öncesi yurt dışında yapacağı staj çalışması ile bilgi, beceri ve deneyimlerinin arttırılması, işgücü piyasasının nitelikli ara eleman ihtiyacının karşılanması ve ülkemizde yaşanan nitelikli eleman sorununa dikkat çekmeyi hedeflemekteyiz.

 

 

NOT :

"Bu proje T.C. Avrupa Birliği Bakanlığı, AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığınca (Ulusal Ajans, http://www.ua.gov.tr) yürütülen Gençlik Programı kapsamında ve Avrupa Komisyonu'ndan sağlanan hibeyle gerçekleştirilmiştir. Ancak burada yer alan görüşlerden Ulusal Ajans veya Avrupa Komisyonu sorumlu tutulamaz."

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.