Olgunlar’da Linyit Veteran Şampiyon Oldu

Spor Yayın: 06 Haziran 2016 - Pazartesi - Güncelleme: 06.06.2016 17:43:06
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3331 okunma
Google News

Olgunlar’da Linyit Veteran Şampiyon Oldu
 TAVŞANLI BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ İLE İLÇE GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN DÜZENLENEN OLGUNLAR TURNUVASI’NIN FİNAL MAÇI KAYMAKAMLIK İLE LİNYİT VETERANLAR ARASINDA OYNANDI. RAKİBİNİ MAĞLUP EDEN LİNYİT KUPAYA UZANDI.

 Tavşanlı Belediyesi ve İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen Olgunlar Turnuvası final maçlarıyla sona erdi. Beş takımın mücadele ettiği turnuvada Kaymakamlıkspor ile Linyit Veteranlar Ada Stadında kozlarını paylaştı. Mücadele sonunda rakibini 5-1 mağlup eden Linyit Veteranlar şampiyonluk turu atan takım oldu.

Maç sonrasında dereceye giren takımlar, organizasyona katkı sunan tertip komitesi ve hakemlere ödülleri Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, Belediye Başkan Yardımcısı Bekir Gedik, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mehmet Demiralp, TÜFAD Başkanı Mehmet Acet ve İl Hakem Kurulu Atama Sorumlusu İsmail Eren tarafından takdim edildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.