Önce otomobile sonra apartman duvarına çarptı

Asayiş Yayın: 26 Ekim 2016 - Çarşamba - Güncelleme: 26.10.2016 11:04:20
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
4095 okunma
Google News

Kütahya Sporkent Mahallesinde bir otomobille çarpışarak savrulan bir başka otomobil hızını alaramayarak bir apartmanın duvarına çarparak durabildi. Kazada iki sürücü yaralandı.

Kaza sabah saatlerinde Sporkent Mahallesi imam evleri mevkinde meydana geldi. Dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu kavşakta iki otomobil çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle savrulan otomobillerden bir tanesi hızını alamayarak bir apartmanın duvarına çarparak durabildi. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen 112 acil servis ekipleri yaralı iki sürücüye ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulanslarla DPÜ Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil servsine götürüldü. Polis olay yerindeki incelemenin ardından kazaya karışan otomobilleri emniyet otoparkına çektirdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.