ORDU’DAN AÇIKLAMA

Spor Yayın: 17 Ekim 2016 - Pazartesi - Güncelleme: 17.10.2016 14:57:23
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
6647 okunma
Google News

ORDU’DAN AÇIKLAMA  

Tuna İşleyen 

Ak Parti Kütahya 22. ve 23. Dönem Milletvekili Hüsnü Ordu geçtiğimiz günlerde Kütahyaspor hazırlık maçında görülmesi üzerine çıkan dedikodulara açıklık getirdi.

22. 23.  Dönem Kütahya Milletvekili Hüsnü Ordu Tavşanlı Ekspres Gazetesine yaptığı açıklamada; “ Kütahyaspor’dan bana Onursal başkanlık veya menajerlik diye bir şey denilmedi. Böyle bir şeye de zaten ihtiyacım yok.  Bana,  “ bize yol göster bir fotoğraf çek”   dediler. Ben de yol gösterdim, değerlendirme yaptım.  Ama, bana bugüne kadar “canım ciğerim “ dediğim kulübümden böyle bir teklif gelmedi şimdiye kadar. Bu da işin enteresan tarafı. ” Dedi.  Bu arada bu görüşmeler sonucunda, Kütahyaspor ligin 8’inci haftasında kendi sahasında Kartal’ı, Enes Erdal İç’in attığı 3 golle yenerek ilk galibiyetini aldı. 1-0 yenik duruma düşen Kütahyaspor iyi mücadelesi ile dikkat çekerken, harika bir geri dönüşle maçı 3-2 kazanmasını bildi.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.