ORDU, YENİDEN MİLLETVEKİLLİĞİNE TALİP

Siyaset Yayın: 04 Mayıs 2018 - Cuma - Güncelleme: 04.05.2018 16:34:47
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
3674 okunma
Google News

ORDU, YENİDEN MİLLETVEKİLLİĞİNE TALİP

Ak Parti Kütahya 23. ve 24. Milletvekili Hüsnü Ordu yeniden aday adayı olarak başvuru yaptığını belirterek Tavşanlı Ak Parti ilçe teşkilatından bir basın açıklaması yaptı.

Ordu yaptığı açıklamalar ile şunları söyledi;

"Değerli hemşerilerim, 24 Haziran 2018 seçimlerinde anayasa değişikliği ile Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği genel seçimi bir arada yapılacaktır. Şüphesiz ülkemizin açısından yeni bir başlangıç ve geleceğe adım atacağımız için çok önemli bir seçim olacaktır. 24 Haziran 2018 yeni bir Türkiye'nin hep beraber geleceğimize daha güvenli bakacağız bir Türkiye olmasını diliyorum. 24 Haziran seçimleri ile beraber Cumhurbaşkanlığı sisteminin yerli ve milli sanayimizin gelişmesi içeride ve dışarıda terörle mücadele Ekonomik kalkınma, refah ve büyümede istikrarlı ve karar alma süreçlerinde hızlı ve çabuk olmayı sağlayan bir süreç olması hedeflenmektedir. Kütahya ilimiz bu süreçte sandıkta hem Cumhurbaşkanımızı hem de Kütahya ilimizde 5 milletvekilimizle ilgili tercihini yapacaktır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Ak partimizin Grup kararı ile Cumhurbaşkanlığına sizlerin tercihine mazhar olmak için aday olmuştur. 14 Ağustos 2001 tarihinde AK Parti'nin kuruluşunda Tavşanlı Belediye Başkanı ve meclis üyelerimiz ile beraber AK Parti'ye katıldık. AK Parti'nin kuruluşunda görev alarak 5 ilde kurucu il başkanlarımızın tespit edilmesi ile ilgili komisyonunda görev aldım. Daha sonra 22. ve 23. Dönem milletvekili olarak hizmet etme şerefine mazhar oldum. 22. ve 23. dönem AK Parti hükümeti ile beraber hem ülkemize hem de Kütahya' mıza ulaşım, sağlık sistemi ve eğitim başta olmak üzere önemli hizmetlere hükümetimiz ile beraber vesile olduk. Ben tek tek şu hizmetlere vesile olduk demeyi uygun bulmuyorum.İnsanlarımıza bu süreçte sadece hizmet konusunda değil sosyal kültürel ve spor dahil bir sürü konuda çalışmalar yaparak hedefler koyduk ve başarılar yakaladık. 24 Haziran 2018 seçimine geçmişteki tecrübelerimizi ve yaşadıklarımızın olgunluk katarak Kütahya'da seçimi çevremizde sizlerin beklentilerine teveccühünüze cevap verebilmek gayesiyle daha anlayışlı ve samimi bakarak toplumumuzu kucaklayarak, nasipse hayırlısıysa, Kütahya milletvekilliği için aday adayı oldum. Bu sürede Kütahya'da milletvekilliği yapmış ve hizmeti dokunmuş geçmişten bugüne bütün milletvekillerimize öncelikle teşekkür eder ve hem aday adayı olan milletvekillerimize, hem de yeni adaylık başvurusu yapan arkadaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Şahsım için de dileğim, makamlar gelip geçici olduğunu bilerek öncelikle memleketim ve şahsım için her şeyin hayırlısı olmasını diliyorum."

HABER VİDEO ALTTA 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.