Orman yangını

Asayiş Yayın: 03 Eylül 2020 - Perşembe - Güncelleme: 03.09.2020 19:19:00
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
1927 okunma
Google News

Orman yangını için ekiplerimiz yola çıktı. Uşak ili sınırlarında meydana gelen ve çıkış sebebi henüz belli olmayan Orman yangını için Kütahya Ve Tavşanlı Balıköy 'den arazözler takviye olarak yola çıktılar.

 

 Gediz ilçesindeki ormanlık bölgede, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Orman ekiplerinin müdahalesiyle söndürülen yangında 3 hektar alan zarar gördü.Gediz ilçesine bağlı Yeğinler Köyü yakınlarındaki çam ağaçlarının yer aldığı alanda, dün saat 16.30 sıralarında yangın çıktı. Gediz Orman İşletme Müdürlüğü'ne bağlı yangın söndürme ekipleri, yangına müdahale edildi. 5 saat süren çalışmayla yangın kontrol altına alınarak, söndürüldü. Yangında 3 hektar alan zarar gördü. Gediz Orman İşletme Müdürü Mustafa Merih Aydın, yangının kontrol altına alındığını, soğutma çalışmalarının sürdüğünü bildirdi.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.