Ormanın Sesi

Gündem Yayın: 22 Mart 2017 - Çarşamba - Güncelleme: 22.03.2017 23:24:16
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3518 okunma
Google News

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü tarafından Orman Haftası kutlamaları çerçevesinde düzenlenen "Ormanın Sesi" isimli fotoğraf sergisi Kütahya-Eskişehir karayolunda bulunan alışveriş merkezinde Kütahyalı vatandaşların beğenisine sunuldu.

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü tarafından, ormanlarda yapılan faaliyetler, çalışmalar, doğanın korunması ve orman yangınlarına dikkat çekilmesi amacıyla ''Ormanın Sesi'' isimli fotoğraf sergi açıldı.

Çevre ve orman sevgisini pekiştirmeyi, vatandaşların doğaya karşı duyduğu sorumluğu arttırmayı amaçlanan ‘Ormanın Sesi’ isimli sergi; yapılan çalışmaların sergilendiği fotoğraflar ve Orman İşletme Şefleri Mustafa Doğan, Timuçin Özdemir çektiği fotoğraflar ve Tavşanlı Çayıroluk Yangın fotoğraflarından oluşuyor.

Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir tarafından açılan sergi, Orman Haftası etkinliklerinin ilk adımı olarak vatandaşlardan da yoğun ilgi gördü.

Sergiyi gezen vatandaşlar tarafından Şeref defterine günün önemini anlatan notlar düşülürken, serginin ormanları tanıma ve koruma noktasında büyük katkı sağlandığı belirtildi ve orman haftası kutlandı.

Açılışa, Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Orman Bölge Müdür Yardımcısı Muhammed Çolak ve Yaşar Yaman Sağlam, Kütahya Orman İşletme Müdürü Serkan Karakurt, Kütahya Orman İşletme Şefi Mustafa Doğan, Çöğürler Orman İşletme Şefi Hasibe Doğan, Daire Müdürleri, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü personeli ve vatandaşlar katıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.