ÖRNEK BİR DEMOKRASİ MÜCADELESİ

Gündem Yayın: 15 Temmuz 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 15.07.2019 13:35:37
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
1643 okunma
Google News

KÜTAHYA GAZETECİLER CEMİYETİ BAŞKANI ERKAN SAĞLAM; 

‘ÖRNEK BİR DEMOKRASİ 
MÜCADELESİDİR’

Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Sağlam; " 15 Temmuz Darbe Girişimi’nin üçüncü yıldönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada “15 Temmuz gecesi Aziz Milletimiz, bir kahramanlık destanı yazmış, basınımızda üstüne düşen vazifesini en iyi şekilde yerinde getirmiştir” dedi 


Sağlam, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, 15 Temmuz 2016'nın karanlık gecesini de aydınlık sabahını da unutmadıklarını ve unutmayacaklarını vurguladı. 
Aziz Milletimizin binlerce yıllık tarihindeki en önemli kırılma noktalarından birisi olan 15 Temmuz hain darbe girişiminin ve o gece yazılan destanın 3. Yılı olduğunu ifade eden Sağlam “15 Temmuz gecesi milletimiz, hiçbir bahanenin ardına gizlenmeden ve genç, yaşlı, kadın, erkek demeden darbecilerin karşısına çıkarak canı pahasına vatanını müdafaa etmiş ve FETÖ mensupları hain emellerine ulaşmasına izin vermemiştir.15 Temmuz gecesi Aziz Milletimiz, tarife muhtaç olmayan bir kahramanlık destanı yazmıştır. Aziz Milletimizin menfur saldırıların yaşandığı 15 Temmuz gecesi canını ortaya koyarak sürdürdüğü mücadele, tüm dünyanın sahiplenmesi gereken örnek bir demokrasi mücadelesidir” dedi. 

BASININ ÖNEMİ BİR KEZ DAHA GÖRÜLDÜ 

Sağlam, 15 Temmuz Darbe Girişiminin ardından hiç düşünmeden tavrını ortaya koyan basın mensuplarının vakit kaybetmeden milletin ve devletin yanında yer alarak vazifesini yaptığını ifade ederek şunları söyledi; “Demokrasiden yana tavır koyan basın mensuplarımız halkın sesi olduğunu ve önemli bir görev icra ettiğini bir kez daha göstermiştir. 15 Temmuz'da milletinin ve devletinin yanında dimdik duran Kütahya basınımız, vazifesini en iyi şekilde gerçekleştirmiştir. Bu noktada basınımızın katkıları asla unutulamaz. O gece, halktan yana kararlı bir tavır sergileyen tüm basın mensuplarımıza teşekkür ederim.  Bundan sonrada dış tehlikelere, FETÖ ve benzeri terör örgütlerine karşı mücadelemizi milli birlik ve beraberlik içinde kararlılıkla sürdüreceğiz. Bu vesileyle, 15 Temmuz’un üçüncü yıldönümünde, Türkiye Cumhuriyeti yaşadığı sürece minnetle anılacak olan 15 Temmuz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize bir kez daha şükranlarımı sunuyorum.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.