ORYANTİRİNG ATATÜRK YARIŞLARI GERÇEKLEŞTİ

Spor Yayın: 12 Kasım 2018 - Pazartesi - Güncelleme: 12.11.2018 08:48:59
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2917 okunma
Google News

ORYANTİRİNG ATATÜRK YARIŞLARI GERÇEKLEŞTİ

Kütahya oryantiring il temsilciliği tarafından gerçekleştirilen 10 Kasım Atatürk Kupası Oryantiring Yarışı, Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde Moymul mahallesinde gerçekleştirildi.
Moymul mahallesinde Moymul ortaoukulu önünden başlayan yarış Balıklı çay bahçesinin karşısında son buldu. Oryantiring yarışmasında, yüze yakın sporcu kıyasıya mücadele etti.
Ellerinde harita yardımı ile hedefleri ararken sporcular Moymul mahallesindeki eski tarihi yerleri de tanıma imkânı buldular.
Yarışmaya katılan sporcular hiçbir özel donanım gerektirmeyen ve yediden yetmişe herkesin bu yarışmalara katılmasında fayda olacağını ifade ettiler.


Yarışma ile ilgili bilgi veren Oryantiring Federasyonu Kütahya İl Temsilcisi Ali Sarı, "Oryantiring yarışmalarının en önemli özelliği düşünme becerilerini geliştirmesidir. 10 Kasım dolayısıyla yapılan Atatürk kupasına katılım oldukça iyi oldu. Sporcularımız çeşitli kategorilerde mücadele etti. Harita yardımı ile hedefleri en kısa sürede ulaşan sporcular derecelere girdi. Yarışmada dereceye giren ve katılım gösteren tüm sporcuları da kutluyorum" dedi.

 

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.