Oryantiring'de başarıya doymuyorlar

Spor Yayın: 03 Aralık 2019 - Salı - Güncelleme: 03.12.2019 16:18:10
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2060 okunma
Google News

ORYANTİRİNG’DE BİR BAŞARI DAHA

Tuna İŞLEYEN

 Türkiye Oryantiring Federasyonu tarafından Bartın ilinde düzenlenen Türkiye 2. Kademe Oryantiring yarışmalarında Tavşanlı Oryantiring GSK sporcuları derece alarak madalyalar ile Tavşanlı’ya döndüler. Yarışmada dereceye giren sporcular Tavşanlı’nın ismini Türkiye çapında yapılan bir yarışmada gururla duyurdular. Tavşanlılı Sporculardan Fatma Sude Sarı ve Muhammed Buğra Karaman kategorilerinde birinci, Mihriban Güneş ve Hüseyin Esat Çiçek kategorilerinde ikinci olarak madalyalarını aldılar.

Kulüp başkanı ve antrenörü Oryantiring Kütahya il temsilcisi Ali Sarı yarışmaya Tavşanlı Oryantiring Kulübü olarak yirmi sporcu ile katılım gösterdiklerini belirtirken, Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen bin 300 sporcuyla zorlu doğa şartlarında  kıyasıya bir mücadele verdiklerini ve Tavşanlı’nın ismini gururla duyurduklarını söyledi.  Sarı ,"Forma sponsorlarımız Asbey Gıda ve Kırmızı Et Markete desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. Tavşanlı oryantiring kulübünün geçmiş yıllarda takım ve ferdi olarak Türkiye dereceleri elde etmişti."

Antrenör ve İl temsilcisi Ali Sarı, yetiştirdiği sporcuların milli takıma girmesini sağladığını ifade ederken spora katılmak isteyenler hakkında şunları söyledi; "Harita ve pusula ile yön bulma sporu olan oryantiring doğada oynanan satranca benzetildiğini ve spora katılım göstermek isteyenler için şehir içi ve arazi antrenmanları olarak hafta sonları Cumartesi ve Pazar günleri antrenmanlarımız oluyor. Antrenmanlara katılmak isteyenler 0 5052688036 numaralı telefon ile irtibata geçebilir."  

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.