Oryantiring Kulübü Yeni Sezon Hazırlıklarına Başladı

Spor Yayın: 15 Ekim 2018 - Pazartesi - Güncelleme: 15.10.2018 14:19:32
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
2790 okunma
Google News

Tavşanlı Oryantiring Kulübü Yeni Sezon Hazırlıklarına Başladı

Türkiye çapında başarılar elde ederek Tavşanlı’nın adının Oryantiring sporunda gururla temsil eden Tavşanlı Oryantiring  Kulübü yeni  sezon çalışmalarına başladı.

Tavşanlı Oryantiring Kulübü geçmiş yıllarda takım ve ferdi olarak Türkiye dereceleri elde etmiş ve yetiştirdiği sporcuların Milli takıma girmesini sağlamıştır. Üniversitelerin spor bölümlerine girmesinde yardımcı olan özgeçmiş kazandırmıştır. Doğada harita ve pusula ile yön bulma sporu olan Oryantiring sporda satranca benzetilir. Kütahya Oryantiring İl Temsilcisi Ali Sarı ve bu işe yıllarını veren deneyimli antrenör Mehmet Türk  ile birlikte gençleri sezona hazırlamaya başladı.

Sezon hazırlıkları şehir içi ve arazi antrenmanları şeklinde hafta sonları Cumartesi ve Pazar günü yapılmaktadır. Antrenmanlara katılmak isteyenler il temsilcisi Ali Sarı ile irtibata geçebilir. Telefon numarası 05052688036

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.