OSB Mesleki Eğitim ve İş Geliştirme Merkezi Eğitim Faaliyetlerine Başladı

Eğitim Yayın: 20 Ekim 2017 - Cuma - Güncelleme: 20.10.2017 12:16:15
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2850 okunma
Google News
Kütahya'nın Tavşanlı ilçesi Organize Sanayi Bölgesinde, Zafer Kalkınma Ajansı hibesi ile yapımı tamamlanan Mesleki Eğitim ve İş Geliştirme Merkezi faaliyetlere başladı.
Organize Sanayi Bölgesinde, Zafer Kalkınma Ajansı hibesi ve Tavşanlı OSB ile burada faaliyet gösteren firmaların desteği ile yapımı tamamlanan Tavşanlı OSB Mesleki Eğitim ve İş Geliştirme Merkezi eğitim faaliyetlerine başladı.
Tavşanlı OSB Mesleki Eğitim ve İş Geliştirme Merkezinde ilk eğitim; Tavşanlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okul ve kurumlarda, Tavşanlı İŞKUR aracılığıyla istihdam edilen Toplum Yararına Çalışan Personellerine yönelik, İş sağlığı ve güvenliği ile hijyen konularında oldu.
Tavşanlı organize sanayii bölgesindeki iş kolu çeşitliliği göz önünde tutularak kalifiye eleman yetiştirilmesi için firma çalışanlarına eğitimler düzenleneceği, aynı zamanda eğitim istihdam ilişkisinin güçlendirilmesi hayat boyu öğrenme anlayışı içerisinde aktif işgücü piyasası politikalarının etkili olarak uygulanması ve mesleksizlik sorununa bağlı işsizlik probleminin giderilmesi, işgücü istihdamının arttırılması için ilçe geneline çeşitli kurslar ve eğitimler yapılacağı eğitim merkezi yöneticisi Serhat Kaynak tarafından bildirildi.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.