Osman Gezgin Teşekkür Etti

Osman Gezgin Teşekkür Etti

Siyaset Yayın: 29 Kasım 2013 - Cuma - Güncelleme: 29.11.2013 06:55:06
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2765 okunma
Google News

AK Parti Kütahya Belediye Başkan adayının belirlenmesinin ardından bir açıklama yapan Osman Gezgin, Kamil Saraçoğlu’nu tebrik ederek aday adaylığı süresince kendisine destek veren tüm Kütahyalılara teşekkür etti. Gezgin yaptığı açıklamasında “AK Partimizin Kütahya Belediye Başkan Adayı Kamil Saraçoğlu olmuştur. İslam Alemine, Vatanımıza, Milletimize, Türkiye Cumhuriyeti Devletimize ve Kütahya’mıza hayırlı olsun. 

Aday adaylığı sürecimizde bizlere destek veren tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum. Mevla’m hakkımızda hayırlısını versin” dedi. 
Aday adaylık sürecinin kendileri için çok keyifli geçtiğini söyleyen Gezgin şöyle devam etti; “Aday adaylık sürecinde mahallerimizi, sivil toplum örgütlerimizi, muhtarlarımızı, esnaflarımızı, kahvehanelerimizi ve vatandaşlarımızı ziyaret ettik, çaylarını içtik.  Bu süreçte yaklaşık 35-40 bin vatandaşımızla konuştuk. En büyük kazancımız hemşerilerimizle birlikte olmak ve hoş sohbet etme imkânı bulmaktır. Önemli olanda halkımızın içinde olmaktır. Ben tüm hemşerilerime bizlere göstermiş oldukları sıcak ilgiden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.