Otomobil Alev Aldı

Asayiş Yayın: 05 Ocak 2021 - Salı - Güncelleme: 05.01.2021 16:56:19
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4576 okunma
Google News

Tavşanlı ilçesinde seyir halindeki otomobil,  bilinmeyen bir nedenle alev alev yandı. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.
Durak mahallesi Emet kavşağında meydana gelen olayda,   Y.T.'in yönettiği 34 MCP 6... plakalı otomobil , Emet kavşağı  trafik ışıklarında durduğu sırada aniden alev aldı. Sürücü araçtan inerek kendi ve çevredekilerin yardımı ile otomobili söndürmeye çalıştı.

İlk anlarda motor kaputu açılmadı. Vatandaşlar cep telefonuyla itfaiyeyi arayıp, yardım istedi. Alevler kısa sürede otomobili kapladı. Çevredeki esnafların getirdiği 3 yangın söndürme tüpü de motor kapağı açılmadığı için işe yaramadı.
 
 
 
Motor kaputunun açılamaması  alevleri daha da büyüttü. İtfaiye ekipleri kırım ekipmanları ile kaputu açarak alev alan motor kısmını söndürdü. Daha sonra soğutma çalışması yapıldı. Yaklaşık yarım saat süren söndürme çalışmasında Kütahya - Balıkesir çevre yolu kapalı kaldı. 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.