Otomotiv Programı Öğrencileri İstanbul Autoshow 2015’te

Otomotiv Programı Öğrencileri İstanbul Autoshow 2015’te

Teknoloji Yayın: 01 Haziran 2015 - Pazartesi - Güncelleme: 01.06.2015 11:59:40
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4164 okunma
Google News

Tavşanlı MYO Otomotiv Programı Öğrencileri İstanbul Autoshow 2015’te

Tuna İŞLEYEN / DHA

22-31 Mayıs tarihlerinde organize edilen “İstanbul Autoshow 2015” otomotiv fuarını, Tavşanlı Meslek Yüksekokulu Otomotiv Programı öğrencileri gezi ve incelemelerde bulundu.

 Etkinliğe Tavşanlı Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı ve Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölümü Başkanı Yrd. Doç. Dr. M. Akif Kunt, Tavşanlı Meslek Yüksekokulu Büro Yönetimi Bölüm Başkanı Öğr. Görv. Evren Başar, Tavşanlı Meslek Yüksekokulu Şefi İbrahim Özdemir ve Otomotiv Programı öğrencileri katıldı.

Tavşanlı Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı ve Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölümü Başkanı Yrd. Doç. Dr. M.Akif Kunt  muhabirimize yaptığı açıklamada “Otomotiv Distribütörleri Derneği’nin desteği ile 2000 yılına kadar her yıl düzenlenmekte olan “İstanbul Autoshow”, bu tarihten itibaren 2 yılda bir düzenlenmeye başlandı. İstanbul Autoshow Fuarı, 2006 yılında uluslararası otomotiv üreticileri derneği olan OICA tarafından Uluslararası Otomotiv Fuarları Takvimi’ne alındı ve resmi olarak dünyaca kabul gören bir fuar haline geldi. Otomotiv fuarları içinde belli düzeye ve kaliteye ulaşanların alındığı bu takvime girebilmiş olmak, Türkiye otomotiv sektörünün uluslararası alandaki prestiji açısından da son derece önemli. Ayrıca, bu gezi müfredat derslerimiz arasında yer alan Motor Teknolojisi, Alternatif Motor ve Yakıtlar, Taşıt Mekaniği, Güç Aktarma Organları, Otomotiv Ergonomisi derslerimizin en son teknolojili araçlarda uygulamalarını görme açısından da oldukça verimli geçti. Geziye katkı sağlayan ve katılan herkese çok teşekkür ederim” dedi.

Otomotiv Programı öğrencileri böyle bir etkinliğin düzenlenmesinden duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.