Özel İdareden Eğitim Destekleri Devam Ediyor

Gündem Yayın: 22 Haziran 2022 - Çarşamba - Güncelleme: 22.06.2022 11:46:38
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
267 okunma
Google News

Özel İdareden Eğitim Destekleri Devam Ediyor

 

Kütahya İl Özel İdaresi eğitim alanında destekler sunmaya devam ediyor. Bu kapsamda Kütahya İl Özel İdaresi Kütahya merkezde ve ilçelerde yaptığı okullar ile Kütahya eğitimine büyük destek veriyor.

Eğitime verilen destekler kapsamında 766 m2 alana sahip 16 derslik kapasiteli Cumhuriyet ve Ümran Aygen ilkokulları tamamlandı.

Hizmete hazır hale gelen 6 derslikten oluşan ve 650 m2 alana sahip olan Dumlupınar anaokulu da eğitim öğretime hazır. 30 Ağustos anaokulu ise 6 derslikten meydana geliyor ve okul tamamlanmış durumdadır. Kütahya Merkez’de yapımı devam eden okullarımız Abdurrahman Paşa İlkokulu ve Merkez Çamlıca İlkokulu 16 derslikten oluşuyor.

Tamamlanan okullar ile geleceğimizin teminatı olan evlatlarımız geleceğe daha ferah ve daha sağlıklı ortamlarda hazırlanabilecekler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.