Parkhayat yönetimi TBMM'yi ziyaret etti

Gündem Yayın: 21 Şubat 2020 - Cuma - Güncelleme: 21.02.2020 11:49:22
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1197 okunma
Google News

Parkhayat yönetimi TBMM'yi ziyaret etti

 

 Özel Parkhayat Kütahya Hastanesi Direktörü Uğur Harmanda ve beraberindeki yöneticiler Türkiye Büyük Millet Meclisine ziyarette bulunarak Kütahya Adalet ve Kalkınma Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekillerine ziyarette bulundular.

PARKHAYAT Kütahya Hastanesi yönetimi tarafından TBMM'ne yapılan ziyarette Ak Parti Milletvekilleri Ceyda Çetin Erenler, Ahmet Tan, İshak Gazel, MHP Milletvekili Ahmet Erbaş, CHP Milletvekili Ali Fazıl Kasap ile görüşüldü. Hastane Direktörü Harmanda 2019 Haziran ayında Özel Kütahya Hastanesi'nden devir alarak PARKHAYAT Kütahya Hastanesi olarak hizmet vermeye başladıklarından bugüne kadar geçen süredeki gelişmeler hakkında Milletvekillerimizi bilgilendirdi.

 

Yapılan bilgilendirmelerde istihdam sayısının artırıldığı, hekim kadrosunun genişletildiği, erişkin yoğun bakımın 3. basamak olarak tescil edildiği, psikiyatri yatan hasta servisinin hizmete açıldığı,anlaşmalı kurumlar ağının büyüyerek devam ettiği, 6 ay içerisinde en az 1 defa muayene olmuş 90.000 farklı hastanın PARKHAYAT Hastanesini tercih ettiği, Kütahya ve bölge halkına sunulan ekonomik sağlık hizmeti, uyku laboratuvarı ve benzeri hastane süreçleri hakkında Kütahya Milletvekillerimize bilgiler vererek vekillerimizin görüş ve önerilerini aldı.

 

Direktör Harmanda Kütahya Milletvekillerimizin göstermiş oldukları misafirperverlik için teşekkürlerini iletirken Kütahya ve bölge halkının sağlık problemlerinin çözümlenebilmesi için kurum olarak her zaman göreve hazır olduklarını iletti.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.