Pastırma Mı Yoksa Sucuk Mu ?

Gündem Yayın: 16 Mart 2021 - Salı - Güncelleme: 16.03.2021 10:25:29
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
1180 okunma
Google News

Pastırma Mı Yoksa Sucuk Mu ?

Türk yemek kültürünün en çok tercih edilen besinleri et türleridir. Hemen hemen birçok yemek türünde et mutlaka kullanılmaktadır. Bu et türlerinden en çok tercih edilenleri ise pastırma ve sucuk çeşitleridir. Kendi içlerinde de acılı, acısız ve farklı türleri bulunan bu besinlerin sağlık açısından faydaları oldukça fazla olduğu için yemeklerin ve sofraların adeta vazgeçilmez besinleridir. Fakat bu besinlerin içerdiği vitamin ve diğer değerlerden faydalanmak istiyorsanız kesinlikle doğal yollar ile üretilen pastırma ve sucuk türlerini tercih etmelisiniz. İşte tam olarak bu noktada Avşar Çiftliği doğal ürünleriyle sizlere yardımcı olmaktadır. Avşar Çiftliği, tamamen doğal yemler ile besledikleri hayvanlardan elde ettikleri kırmızı etler ve sonrasında kullandıkları doğal baharatlar ile farklı sucuk ve pastırma çeşitlerini kapınıza kadar getirmektedir.

Sağlık Açısından Hangisi Daha Faydalı ?

Pastırma ve sucuk türlerinin içerisinde farklı vitaminler, mineraller ve proteinler bulunmaktadır. Uzmanlarında önerisi üzerine, doğal yollar ile üretilen sucuk veya pastırma türlerini tükettiğinizde vücudunuzun ihtiyacı olan vitamin ve diğer besin değerlerini rahat bir şekilde karşılamış olacaksınız. Avşar Çiftliği tam olarak bu noktada pastırma ve sucuk çeşitlerini doğal ortamlar ile hazırladığı için, bu besinleri tercih etmeniz sağlığınız açısından daha faydalı olacaktır. Artık ne yazık ki günümüzde birçok et türü lezzetinin daha güzel olması için farklı işlemlerden geçtiği için bu ürünlerin doğal pastırma ve sucuklarda bulunan besin değerleri ile arasında mutlaka farklılık bulunmaktadır.

Avşar Çiftliği Doğal Sucuk Ve Pastırmaları

Avşar Çiftliği 1988 yılından itibaren tamamen doğal sucuk ve pastırma çeşitleri üretmektedir. Hayvanları için kullandıkları yemler tamamen doğal olduğundan, onlardan elde ettikleri kırmızı etlerde oldukça sağlıklıdır. Kullandıkları özel baharatlar sayesinde gurme kişilerden pastırmaları adına tam puan almışlardır. Yemeklik ve gurme pastırma çeşitleri ile sofralara adeta ayrı bir lezzet katan avsarciftligi.com bu besinlerin yanı sıra kasap sucuk ve acılı parmak sucuk gibi birbirinden leziz besinleri web sitesi aracılığı ile hızlı bir şekilde sizlere ulaştırmaktadır.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.