Patlamadan yara almadan kurtuldu

Asayiş Yayın: 21 Mayıs 2017 - Pazar - Güncelleme: 21.05.2017 13:08:26
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
5244 okunma
Google News

Mutfakta gaz sıkışması sonrası yaşanan patlamadan yara almadan kurtuldu

 

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde bir evde gaz sıkışmasından dolayı patlama meydana geldi.

Tavşanlı ilçesi Hanımçeşme Mahallesinde Betül Çelebi’nin (71) evinin mutfağındaki piknik tüpünden sızan gaz sonucu patlama yaşandı.

Patlama sonrası yangın çıktı ve patlamanın şiddeti ile evin camları kırıldı. Komşuların haber vermesiyle olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürdü.

Patlamadan yara almadan kurtulan Betül Çelebi’yi olay yerine gelen itfaiye ve polis ekipleri evden dışarı çıkarttı.

En ufak yara almadan kurtulan ve yakınlarına iyi olduğunu telefonla arayarak bildiren Betül Çelebi, yaşananları gazetecilere şu şekilde açıkladı, “ Evimizde misafirlerimiz vardı. Balkonda da piknik tüpü vardı. Tüpün başlığını yeni değiştirmiştim, kokmasın diye de balkona koymuştum. Daha sonra yakmak istedim hafifçe açtım ve çakmağı çaktım güm diye patladı. Patlama sonrası beni düşürdü, daha sonrada camdan dışarı attım alev alan tüpü”. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.