Pazar Yeri Türk Bayraklarıyla Süslendi

Gündem Yayın: 19 Ekim 2019 - Cumartesi - Güncelleme: 19.10.2019 11:57:02
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1904 okunma
Google News

Pazar Yeri Türk Bayraklarıyla Süslendi

Suriye sınırında 32 km'lik hatta güvenli bölge oluşturmak için Barış Pınarı harekatına katılan Mehmetçiğe destek için Türk Bayrağı dağıtıldı. 2 Bin bayrak semt pazarını süsledi.

Tavşanlı Belediyesi ve ilçede faaliyet yürüten esnaf odaları semt pazarında vatandaşlara Türk Bayrağı dağıttı. Suriye'nin kuzeyine düzenlenen başarılı harekatta görev alan Mehmetçiğe destek amacıyla gerçekleştirilen organizasyonda Belediye Başkan Yardımcıları Naci Erarslan, İsmail Aka, Kütahya Esnaf Odaları Birlik Başkanı İbrahim Yiğit ve bazı oda başkanları toplam 2 bin bayrağı esnaf ile halka dağıttı.

Pazar yeri bir anda Türk Bayraklarıyla süslenirken, Başkan Yardımcıları vatandaşlarla sohbet ederek yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Kütahya Esnaf Odaları Birlik Başkanı İbrahim Yiğit, " Tavşanlı Sivil Toplum örgütleri esnafın temsilcisi oda başkanlarımız ile birlikte Barış Pınarı harekatına, askerlerimize destek ve Türk Bayraklarından rahatsız olanlara inat pazar yerinde bayraklarımızı dağıtıyoruz. Bununla birlikte güzel bir mesaj vermek istedik. Barış Pınarı Harekatı ile Cumhurbaşkanımızın dik duruşu kararlı davranışı sayesinde sona erdi. İnşallah bundan sonra şehit haberi de almayacağımızı ümit ediyorum. Türk Milletinin birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğu bu günlerde ben de Türk Bayrağından rahatsız olanlara, asker selamından rahatsız olanlara ben de asker selamı veriyorum." dedi.

Tavşanlılılar kahraman ordumuzun terör koridoruna karşı yürüttüğü operasyona destek vererek askerlerimizin sağ salim harekatı başarıyla tamamlaması için dua etti.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.