PAZARYERİ ÇIRAK KADİR CAMİİ TUVALET YAPIMI ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Yaşam Yayın: 27 Şubat 2017 - Pazartesi - Güncelleme: 27.02.2017 17:27:31
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
3960 okunma
Google News

PAZARYERİ ÇIRAK KADİR CAMİİ TUVALET YAPIMI ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Gediz Belediyesi tarafından Pazaryeri Çırak Kadir Camii’ne vatandaşların ve Pazar esnafının ihtiyaçlarını karşılamak üzere yer altı bay-bayan tuvalet inşaatı yapımı çalışmalarına başladı.

Konu hakkında bilgi veren Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu; Pazaryeri içerisinde bulunan Çırak Kadir Camii’ne ait 72 m2’lik alanda yer altına bay ve bayan tuvaletleri inşaatı yapımı başlamıştır. Vatandaşlarımızın ve pazar esnafının ihtiyaçlarını karşılamak üzere günün şartlarına uygun bir şekilde yapılarak halkımızın hizmetine sunulacaktır.

Başkan Saraoğlu, bu tür çalışmaların yanı sıra göreve geldikleri günden bugüne kadar ilçe merkezindeki camilerimizin çevre düzenlemeleri ve sosyal tesisleri halkımıza ve dinimize yakışır şekilde yeniden yapılmış ve halkımızın hizmetine sunulmuştur.” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.