Peçenek ile ilk Antrenman

Spor Yayın: 07 Kasım 2012 - Çarşamba - Güncelleme: 07.11.2012 16:48:35
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
2779 okunma
Google News

 

PTT 1. Lig ekiplerinden TKİ Tavşanlı Linyitspor yönetimi, teknik direktörlük için Arif Peçenek ile anlaşmaya vardı.

TKİ Tavşanlı Linyitspor Kulübü, bir dönem MKE Ankaragücü takımında altyapı koordinatörü olarak görev yapan Peçenek ile bu sezon sonuna kadar anlaşmayı yaptı.

Kulüp Başkanı Zafer Atalay’ın rahatsızlığı nedeniyle ikinci başkan Ali Benli ile imza atan Arif Peçenek ilk antrenmana çıktı.

Bugün Linyitspor’un Tunçbilek Beldesindeki tesislerinde ilk antrenmana çıkan Peçenek, ilk olarak futbolcularla diyalog kurdu..

Düz koşu ve ısınma hareketleri sonrası teknik ve taktik çalışmalar yapıldı.

Teknik Direktör Arif Peçenek antrenman sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada “ Takımımızın düşeceğini hiç kimsenin aklından bile geçirmesini istemiyorum. TKİ Tavşanlı Linyitspor güçlü bir takım.  İnanıyorum ki bu takım ile Play Off’ları  bile zorlarız. Herşeyi zamanla daha iyiye gidecektir. Bunu yaparken de Tavşanlı ile birlikte hareket edeceğiz. İlerleme kaydedeceğimiz bu yolda takıma destek verilmelidir.  Bundan sonra takım olarak önümüzdeki maçlara bakıyoruz“ dedi.

TKİ Tavşanlı Linyitspor, geçen sezon sonlarında teknik direktör Levent Devrim ile anlaşma yapılmış ve bu sezona da , Devrim ile devam edilmiş ve 6. hafta sonunda karşılıklı olarak feshedilmişti.

Daha sonra iki hafta antrenör Ahmet Erdinç'e emanet edilen takımın teknik direktörlüğüne, TKİ Tavşanlı Linyitspor'un A2 takımını çalıştıran Hasan Sarı getirilmişti.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.