PLAY-OFF'LARDA GEDİZ TEMSİLCİSİ YİNE ULUOYMAK 1 EYLÜL SPOR

Spor Yayın: 29 Ocak 2017 - Pazar - Güncelleme: 29.01.2017 19:14:49
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
5222 okunma
Google News

PLAY-OFF'LARDA GEDİZ TEMSİLCİSİ YİNE ULUOYMAK 1 EYLÜL SPOR . 

Gediz - Emet - Hisarcık 1. Amatör Küme maçları hafta sonu oynanan maçlarla tamamlandı. 
Pazar günü Emet sahasında iki Emet temsilcisi karşılaştı. Emet Bor Spor rakibi Emet Spor'u 3-2 mağlup ederek aldığı puanla Süper Amatöre yükselmek için Play-Off oynama hakkı elde etti.
Gediz sahasında ise Dayınlar Spor ile Muhipler Fatih Spor karşılaştı. Karşılaşma 0-0 sonuçlandı. Bu sonucun ardından Dayınlar Spor 1. Amatör Kümeye veda etti, aldığı 1 puanla Muhipler Fatih Spor ligde tutundu.

U-17 Gençler Liginde mücadeleler tüm hızıyla devam ediyor.Cumartesi günü oynanan Gediz Gençlik Spor ile Erdoğmuş Spor maçıyla başlayan haftada Erdoğmuş Spor 3-0 öndeyken Gediz Gençlik Spor'un sahada yeterli sayıda oyuncusu (6 oyuncu) kalmadığından mücadele hakem tarafından tatil edildi.
Pazar günü ise E.Gediz Bel. Gazi Spor ile Uluoymak 1 Eylül Spor karşılaştı. E.Gediz Bel. Gazi Spor maçtan 4-0'lık skorla galip ayrıldı.
U-17 Liginde de çekişme devam ediyor. A Grubunda Erdoğmuş Spor ile Dayınlar Spor, B Grubunda ise E.Gediz Bel. Gazi Spor ile Muhipler Fatih Spor Play-Off için çok çekişmeli mücadele veriyorlar.

Süper Amatöre yükselmek için Play-Off oynama hakkı elde eden Uluoymak 1 Eylül Spor Kulübü Başkanı Muhittin ERTÜRK yaptığı açıklamada '' Öncelikle küme düşen Yeşilçay Spor'u ve  Dayınlar Spor'u tekrardan 1.Amatör kümede görmek isteriz,ligde tutanan diğer takımlara ve bizimle beraber Play-Off müsabakalarında yer alacak Emet Bor Spor'a başarılar dileriz. 3 sezondur Play-Off'larda Gediz'imizi temsil ediyoruz.Gönül ister ki ilk senemizde yükselip Süper Amatörde Gediz temsilcisi olsun.Gediz'de maalesef iş adamlarımızın, kurumlarımızın ve yerel yöneticilerimizin desteği olmadan yükselmek adına verdiğimiz mücadele yetersiz kalmakta. Bu arada Blediye yönetimimizin Gediz Kulüplerine verdiği maddi destekten dolayı teşekkür ederiz, Play-Off'da da aynı desteği göreceğimizden şüphemiz yoktur. 1.Amatör Kümede  bizleri destekleyen herkese, futbolcularımıza, yöneticilerimize, taraftarımıza ve tüm sporseverlere teşekkür ederiz.'' sözleri sarfetti.

GEDİZ - EMET -HİSARCIK 1. AMATÖR KÜME SON HAFTA MAÇ SONUÇLARI

DAYINLAR SPOR 0 - 0 MUHİPLER FATİH SPOR
EMET SPOR 2 - 3 EMET BOR SPOR
ULUOYMAK 1 EYLÜL SPOR 3 - 0 YEŞİLÇAY SPOR (Hk.)
HİSARCIK BEL. SPOR (BAY)

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.